profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

GCK nopietni gatavojas 'Latvia RX' posmam, Dorans komandu pārstāvēs arī Rīgā

Go4speed 10.09.2018 - 12:42 GCK nopietni gatavojas 'Latvia RX' posmam, Dorans komandu pārstāvēs arī Rīgā
Foto: GCKRX/McKlein

Francijas RX posmā GCK komandas sastāvā līdzās tās vadītājam Gerlēnam Šišerī uz starta izgāja angļu sportists Liams Dorans, kuram tās bija pirmās sacīkstes Pasaules RX kopš 2016.gada.

Neskatoties uz nelielo pieredzi ar ''Renault Mégane RS'' automašīnu, Dorans pārsteidza daudzus. Ar savu azartisko un brīžiem agresīvo braukšanu, nerespektējot līderus, Dorans kvalifikācijā spēja izcīnīt sesto vietu, kas bija labākais rezultāts starp ne-rūpnīcu komandu braucējiem, kā arī labākais GCK komandas rezultāts kvalifikācijā šajā sezonā. Diemžēl pusfinālā Dorans pārsita riteni, kas viņam lika finišēt sestajā vietā.


Foto: GCKRX/McKlein

Komanda pirmdienas rītā paziņojusi, ka Dorans būs redzams GCK komandas sastāvā arī Rīgā. ''Esam priecīgi, ka Dorans mūsu komandas sastāvā būs redzams arī Rīgas posmā. Liams bija lielisks komandas papildinājums Francijā, demonstrējot lielisku braukšanu un iespaidīgus apļu laikus, līdz caura riepa pusfinālā pārtrauca viņa lielisko sniegumu,'' saka komandas menedžeris.

''Esmu patīkami satraukts par doto iespēju pārstāvēt komandu Rīgā un braukt ar šo fantastisko un neprātīgo automašīnu. Man tas bija kā sapņa piepildījums tikt pie iespējas braukt Francijas RX posmā. Jūtu, ka no dotās iespējas izspiedu visu, kas bija manos spēkos. Esmu priecīgs par sasniegto pusfinālu, taču pēc tā man ir nepadarīta darba sajūta. Nevaru sagaidīt Rīgas posmu, kur ir lieliska trase, kurā vēl neesmu braucis. Pagājušajā posmā uz starta izgāju bez nekādām cerībām, taču teikšu, ka šo posmu sākšu ar cerībām,'' tā Liams Dorans, kuram iesauka ir British Bomb.


Foto: www.facebook.com/GCKRX

Jāatzīmē, ka, lai uzlabotu automašīnas aerodinamiku, pirms šī posma GCK komanda intensīvi strādāja vēja tunelī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png