profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jānis Baumanis: Būs jāpacīnās, lai iekļūtu pusfinālā, taču sacensības vēl nav beigušās

Go4speed 02.09.2018 - 09:28 Jānis Baumanis: Būs jāpacīnās, lai iekļūtu pusfinālā, taču sacensības vēl nav beigušās
Foto: McKlein Photography

Pēc pirmās Pasaules rallijkrosa čempionāta Francijas posma dienas Supercar klasē 12.vietu ieņem Jānis Baumanis, kamēr Artis Baumanis ir ceturtais Eiropas rallijkrosa čempionāta Super 1600 klasē. 

Jānis Baumanis: ''Neesmu pilnībā apmierināts ar savu sniegumu. Ja starti sanāk samērā labi, tad pagaidām mūs problēmas sagādā ātrie pagriezieni. Tas liedz trasi pašlaik izbraukt tā, kā esam iecerējuši. Nepieciešams piestrādāt pie mašīnas. Trasē ir ļoti liela saķere. Spējām uz to noreaģēt starp abiem kvalifikācijas braucieniem, taču, riteņi tika sasisti un ‘sagāzti’ no diviem triecieniem no Kevina Hansena puses. Tādēļ otrajā braucienā rezultāts nav tik labs. Neskatoties uz to, uz rītdienu dodos ar paceltu galvu. Būs jāpacīnās, lai iekļūtu pusfinālā, taču sacensības vēl nav beigušās. Mums ir visas iespējas!”


Foto: McKlein Photography

Artis Baumanis: “No rīta galīgi nebiju braucējs. Uz trešo braucienu beidzot izdevās saņemties startā. Atradām, kur bija problēmas pirmajos divos braucienos. Tajos iekļuvām starta burzmā un nespējām izbraukt pirmajā vietā. Uz trešo braucienu beidzot uzķēru, kā ar jauno mašīnu ir jāstartē. Rīt no rīta iesildīšanās un ceturtā kvalifikācija ļaus izprast smalkākas nianses. Trešā kvalifikācija izvērtās ļoti veiksmīgi. Ātrums ir, tikai jāatrod, kur vēl varu pielikt. Rīts nebija tik veiksmīgs, tomēr diena noslēgusies uz pozitīvas nots. Izanalizēsim datus, lai saprastu, kur vēl var pielikt ātrumu.”

Informāciju sagatavoja:
Aldis Putniņš
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png