profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'EKS Audi Sport' komandas sastāvā 'Neste World RX of Latvia' posmā startēs DTM pilots

Go4speed 28.08.2018 - 19:46 'EKS Audi Sport' komandas sastāvā 'Neste World RX of Latvia' posmā startēs DTM pilots
Publicitātes foto

Oficiāli kļuvis zināms, ka DTM pilots, šveicietis Niko Mullers startēs ''Neste World RX of Latvia'' posmā, kas būs viņa trešais starts Pasaules rallijkrosa čempionātā. Sportists startēs ''EKS Audi Sport'' komandas sastāvā.

Mullers ar ''EKS Audi S1'' automašīnu 2017.gada sezonā piedalījās Francijas un Latvijas posmos, kur Rīgas posmā viņš spēja iekļūt finālā. Jūlijā, kad Biķerniekos notika oficiālie RX testi, Audi DTM pilots aizvadīja testus ar ''EKS Audi S1'' automašīnu, lai labāk sagatavotos Latvia RX posmam.


Foto: Audi MediaCenter

''Man jāsaka, ka man ir liels gods atkal startēt ''EKS Audi Sport'' komandā. Esmu veicis nelielus testus kopš mana pēdējā starta, un varu teikt, ka jaunā mašīna ir ātrāka. Var redzēt, ka ir veikti uzlabojumi vairākās jomās. Neskatoties uz šī brīža lielo konkurenci Pasaules RX seriālā, ceru, ka man izdosies atkārtot vai pat uzlabot pagājušā gada rezultātu, kur es finālā finišēju piektais (vēlāk sportists par sadursmi ar Jāni Baumani saņēma sodu – aut.). Šī ir trase, kas man patīk un kuru zinu labi, tāpēc man ir iespēja. Man ir jādara viss tas labākais. Man ir fantastiska komanda, kas man palīdzēs to sasniegt,'' tā Niko Mullers, kurš DTM seriālā šobrīd kopvērtējumā ieņem 15.vietu.


Foto: www.fiaworldrallycross.com

Tāpat zināms, ka šī brīža sestais ātrākais RX2 klases braucējs, norvēģis Sondre Evjens startēs ''Neste World RX of Latvia'' posmā Eiropas RX ieskaitē, kur viņš debitēs pie ''Volkswagen Polo Supercar'' automašīnas stūres, ar kuru 2015. un 2016.gada sezonā brauca Tords Linneruds.

EKS komanda joko: Mullera un Ekstroma saruna par startēšanu Rīgā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png