profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Franču sportists negaidīti pamet GCK vienību, kurai pievienojas skandalozais Dorans

Go4speed 27.08.2018 - 13:42 Franču sportists negaidīti pamet GCK vienību, kurai pievienojas skandalozais Dorans
Liams Dorans. Foto: twitter.com/GCKRX

Svētdienas vakarā Pasaules rallijkrosa čempionāta ''GC Kompetition'' RX komandas pilots Džeroms Grožē-Janīns paziņoja, ka īsi pirms sava mājas posma Francijā viņš nekavējoties pamet komandu. Janīns kopā ar komandas īpašnieku Gerlēnu Šišerī brauca ar Prodrive gatavotām ''Renault Megane RS RX Supercar'' automašīnām. Kopvērtējumā Janīns ar 47 punktiem ieņēma 11.vietu, kamēr Šišerī ir 13.

''Neskatoties uz to, ka pēdējos gados tika ieguldīts smags darbs, lai sagatavotu sevi kā profesionālu rallijkrosa braucēju, informēju jūs, ka ir noteikti nosacījumi, kas man liedz pabeigt RX sezonas otro pusi. Nevēlos uzskaitīt grūtības, ar kurām jāsaskaras privātajiem braucējiem. Tas ir nožēlojami un bēdīgi, ka nevaru turpināt startēt Pasaules RX līdz beigām,'' tā Džeroms Grožē-Janīns.


www.facebook.com/jeromegrossetjanin

Pirmdien komanda paziņoja, ka franču braucēja vietā stāsies angļu braucējs, skandalozais Liams Dorans, kuram jau iepriekš bija sadarbība ar ''Prodrive” rūpnīcu. Atgādināsim, ka 2016.gada vasarā Dorans iekūlās pamatīgās nepatikšanās. Dorans ar savu kompāniju esot izvicinājuši dūres gan ar apsargiem, gan citiem Norvēģijas autosporta sacensību Gatebil pasākuma apmeklētājiem, tādējādi nokļūstot uz brīdi arī aiz restēm. Pēc šī incidenta “JRM Racing” komanda lauza līgumu ar tobrīd 29 gadus veco sportistu. Vēlāk sportists apstiprināja faktu, ka viņam uz 2017.gada sezonu ir apturēta licences darbība.

''Esmu patīkami satraukts atgriezties Pasaules RX ar GCK komandu. Tā man ir lieliska iespēja, tāpēc nevaru izteikt vārdos, cik priecīgs esmu. Esmu pārliecināts par mašīnu, un arī Loīkas trase ir viena no manām mīļākajām, tāpēc ceru uz labu rezultātu,'' tā Liams Dorans.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png