profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Latvia RX' laikā apmeklētājiem būs iespēja sēsties īsta sporta auto blakussēdētāja krēslā

Go4speed 02.08.2018 - 10:27 'Latvia RX' laikā apmeklētājiem būs iespēja sēsties īsta sporta auto blakussēdētāja krēslā
Publicitātes foto

Šogad septembrī notiekošā FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma ''Neste World RX of Latvia'' laikā apmeklētājiem būs iespēja sēsties īsta sporta auto blakussēdētāja krēslā, lai ar pieredzējuša pilota vadītu sporta auto izbrauktu pa CSDD Biķernieku Trasi.

15. septembrī plānotos izbraucienus pa trasi veiks pieredzes bagātie rallija un rallijkrosa piloti Jānis Berķis, Māris Neikšāns un Vasīlijs Grjazins. Interesentiem būs iespējami trīs dažādi pilnpiedziņas auto – Ford Fiesta R5, Fiesta NRC Prototype un RX2. Ņemot vērā ierobežoto laiku, katram pilotam trasē paredzēti desmit šādi braucieni, kas katrs ilgs divus apļus – vienreiz pa pamatapli, vienreiz pa Joker apli. Izbraucieni pa trasi paredzēti pēc visu pirmās dienas rallijkrosa oficiālo braucienu veikšanas, ap plkst. 19.00.


Foto: Ronald Sirba

''Pērn skatītājiem pirmo reizi piedāvājām šādu vizināšanas iespēju un secinājām, ka apmeklētāji ar lielu prieku izvēlas sēsties blakussēdētāja krēslā un doties trasē, lai paši gūtu tās sajūtas, kādas gūst rallijkrosa piloti, braucot pa Rīgas rallijkrosa trasi!
Tieši šīs pozitīvās emocijas bija iemesls, kamdēļ izlēmām turpināt šo aktivitāti, kuru, pateicoties latviešu rallija un rallijkrosa komandu Neikšāns Rallysport un Sports Racing Technologies gādībai, mums šogad izdevies veiksmīgi arī uzlabot. Ja pērn mums bija pieejama viena automašīna – ''Mitsubishi Evo X'', tad šogad klāsts ir krietni papildināts – apmeklētājiem piedāvāsim uzreiz trīs dažādus specifiski rallijam un rallijkrosam paredzētus auto, ko vadīs trīs ļoti pieredzējuši piloti – Jānis Berķis, Māris Neikšāns un Vasīlijs Grjazins!” tā RA Events vadītājs un Neste World RX of Latvia direktors Raimonds Strokšs.


Foto: Ronald Sirba

Auto, Pilots, Cena EUR
Ford Fiesta R5, Jānis Berķis, 300,00
Fiesta NRC Prototype, Māris Neikšāns, 250,00
RX2, Vasīlijs Grjazins, 200,00

Braucienu rezervāciju var veikt, rakstot uz e-pastu info@raevents.lv, vai arī zvanot pa tālruni +371 29247514.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png