profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zviedrijas RX Lēbam un T.Hansenam būs jaunas un uzlabotas mašīnas

Go4speed 25.06.2018 - 00:22 Zviedrijas RX Lēbam un T.Hansenam būs jaunas un uzlabotas mašīnas
Foto: Peugeot Sport

Kā ziņo autosport.com, tad Zviedrijas RX posmā Sebastjans Lēbs un Timijs Hansens uz starta izies ar jaunām un uzlabotām Peugeot 208 Supercar automašīnām.

Franču autoražotājs pirms sezonas atklāja, ka 2018. gada sezonas laikā mašīnām tiks veikti uzlabojumi. “Peugeot Sport” direktors Bruno Famins uzskata, ka mašīnām, kas būs redzamas Zviedrijā, šie būs lielākie uzlabojumi šogad.

Ārēji mašīnas izskatīsies tāpat kā iepriekšējos posmos. Zināms, ka auto būs uzlabota šasija un jauns dzinējs.

''Zviedrijā mūs sagaida tehniskā revolūcija, pie kā strādājām no sezonas sākuma. Mums joprojām ir vairāki neatbildēti jautājumi tehniskajā ziņā, taču mērķis ir, lai šie visi uzlabojumi tiktu nogādāti uz Zviedrijas posmu,'' saka Bruno Famins.

Čempionāta kopvērtējumā Lēbs šobrīd ir otrais, 31 punktu zaudējot Johanam Kristofersonam. Famini atklāj, ka viņš nav mainījis pirmssezonas prognozes par to, ka ''Peugeot'' nav mērķis šogad izcīnīt titulu braucēju ieskaitē.

''Mūsu mērķis pagaidām nav izcīnīt titulu pilotu ieskaitē, taču, ja progress izdodas pietiekami sekmīgs, tad kādēļ lai par to nepacīnītos? Ja atstarpe līdz Kristofersonam un “Volkswagen” nebūs liela, tad skatīsimies, ko varam darīt lietas labā. Taču tas nav galvenais mērķis. Mērķis ir izcīnīt vairākas uzvaras. Ja mums tas izdosies, tad varēsim iesaistīties cīņā par titulu,” tā Famins.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png