profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baumanis: Pie mašīnas vēl daudz jāstrādā, lai pietuvotos rūpnīcas komandām

Go4speed 28.05.2018 - 00:34 Baumanis: Pie mašīnas vēl daudz jāstrādā, lai pietuvotos rūpnīcas komandām
Foto: McKlein Photography

Jau ziņojām, ka par Anglijas RX uzvarētāju tika kronēts Johans Kristofersons, kamēr Jānis Baumanis pirmo reizi sezonā nespēja iekļūt pusfinālā.

SADURSME UN ATKOPŠANĀS AR UZVARU BRAUCIENĀ
Izredzes uz augstu rezultātu trešajā kvalifikācijas kārtā Jānim zuda jau pirmajā aplī, kad zviedru sportists Antons Marklunds izraisīja sadursmi ar Timuru Timerzjanovu. Tās rezultātā Baumanis saņēma triecienu no Marklunda mašīnas, sabojājot aizmugurējā riteņa balstu, kā rezultātā braucienā tika ieņemta 23. vieta.

Ceturtajā kvalifikācijas kārtā latviešu sportists veica lielisku startu un nonāca pārliecinošā brauciena vadībā, ko noturēja līdz pat finišam. Lai gan pusfināls netika sasniegts, Jānis Baumanis ieņēma 11. vietu braucienā, kas vieš pozitīvas cerības uz progresu sezonas turpinājumā.

Kopējā ieskaitē Jānis sacensības noslēdza 14. vietā, izcīnot 3 punktus čempionāta kopvērtējumā, kur viņš pēc četriem posmiem ieņem devīto pozīciju.


Foto: McKlein Photography

“MAN IR VIENA NO LABĀKAJĀM KOMANDĀM”
Jānis Baumanis: “Pirmajos 3 posmos sacensības noslēdzām ar smaidu uz lūpām. Šīs dienas Silverstounā smaida nebija. Lai gan pēdējais brauciens no malas izskatījās lielisks, tā nebūt nebija. Neesmu apmierināts ar sevi un to, ka nesakārtoju veselības likstas pirms sacensībām. Cerības uz pusfinālu izdzisa trešās kvalifikācijas startā, kad Marklunds vispirms trāpīja pa manas mašīnas priekšējo labo riteni, bet pēc tam, saskaroties ar Timerzjanovu, uztriecās pa aizmugurējo riteni un salauza vairākus stiprinājumus, turklāt arī priekšējais ritenis pēc pirmā kontakta bija līks. Tomēr, ja paskatās komandas darbu no malas, tas, ko viņi ir paveikuši, ir vienkārši perfekti. Man ir prieks, ka man ir viena no labākajām komandām, tomēr pie mašīnas vēl daudz jāstrādā, lai pietuvotos rūpnīcas komandām, bet mēs cīnamies!”

Informāciju sagatavoja:
Aldis Putniņš

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png