profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Heikinens: Nitišam ir viena no ātrākajām mašīnām Eiropā

Go4speed 23.04.2018 - 23:31 Heikinens: Nitišam ir viena no ātrākajām mašīnām Eiropā
Reinis Nitišs un Topi Heikinens. Foto: reinisnitiss.com

Šogad ''EKS RX'' komandu Pasaules rallijkrosa čempionātā pārstāv Matiass Ekstroms un Andreas Bakeruds, kamēr Reinis Nitišs šogad startē Eiropas rallijkrosa čempionātā SET Promotion komandā. Tikmēr pagājušās sezonas ''EKS RX'' komandas pilots Topi Heikinens šobrīd ir bez komandas.

Intervijā portālam SportsNutiset.com Heikinens atzina, ka pirmajā posmā viņu pārsteidza jaunās komandas. ''Patīkami redzēt, kur pirmajā posmā atradās GCK un Hyundai komandas. Protams, Audi, VW un Peugoet pārspēt būs ļoti grūti, taču būs patīkami sekot šīm jaunajām komandām un viņu sniegumam. Nedomāju, ka, skatoties pirmā posma rezultātus, VW ir spēris lielu soli uz priekšu. Protams, viņi ir labi pastrādājuši, taču man ir tāda sajūta, ka šosezon pārsteigs Peugeot komanda, kura iekodīs VW,'' stāsta Topi Heikinens.


Foto: reinisnitiss.com

Jautājot par Eiropas rallijkrosa čempionāta dalībniekiem, Heikinens atzīmē savu bijušo komandas biedru, Set Promotion komandas līderi Reini Nitišu. ''Viņam ir bijusī Niklasa Gronholma mašīna. Šī ''Ford Fiesta'' mašīna nepārprotami ir viena no ātrākajām Eiropā,'' tā Heikinens, kurš pirmdien savā Facebook lapā publicēja sekojošu ierakstu. "Dzīve bez motorsporta ir garlaicīga. Ir laiks drīz kaut ko publicēt."

Atgādināsim, ka pirmajā Eiropas RX posmā Reinis izcīnīja uzvaru.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png