profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Olsbergs MSE' atrāda jauno krāsojumu un gatavi cīnīties par uzvarām (FOTO)

Go4speed 12.04.2018 - 22:13 'Olsbergs MSE' atrāda jauno krāsojumu un gatavi cīnīties par uzvarām (FOTO)
Foto: Olsbergs MSE

Pirms jaunās Pasaules rallijkrosa čempionāta sezonas savu auto krāsojumu atrādījusi Olsbergs MSE komanda. Šogad šīs komandas rīcībā būs jauni ''Ford Fiesta ST'' spēkrati, kas pēc komandas teiktā ir labākie, kādus viņi līdz šim spējuši uzbūvēt.


Foto: Olsbergs MSE

Komandas sastāvā šogad startēs Kevins Eriksons un Robins Larsons. Jaunajiem spēkratiem, kas tika būvēti sadarbībā ar Ford Performance, būs jauna piekares konfigurācija, aerodinamikas pakete, kā arī jaunākās specifikācijas Olsbergs MSE dzinējs.


Foto: Olsbergs MSE

Komandas vadītājs Andreas Eriksons atzina, ka svarīgi ir atgriezties čempionātā ar tādu paketi, kas komandai ļaus cīnīties par uzvarām. ''Nestartējot Pasaules RX čempionātā 2017.gadā, mums bija svarīgi atgriezties Pasaules RX, bet piemērotos apstākļos un ar reālu iespēju ar saprātīgu budžetu gūt panākumus. Katru reizi, kad mēs startējam šajā seriālā, mēs ceram, ka būsim konkurētspējīgi un varēsim cīnīties par uzvaru. Esam pārliecināti, ka ar 2018.gada ''Fiesta ST'' mēs to varam paveikt,'' saka Andreas Eriksons.


Foto: Olsbergs MSE

Kevins Eriksons, kuram šī ir atgriešanās tēva vadītajā komandā, atzina, ka pēc testiem ar šo auto ir sperts solis uz priekšu, un ka pirmssezonas testi esot bijuši ļoti cerīgi, tāpēc šis esot tikai sākums. Arī Larsons piebilda, ka jaunais auto esot ar lielu potenciālu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png