profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs un 'Peugeot' Pasaules RX čempionātā gatavi cīņai ar 'Audi' un 'Volkswagen'

Go4speed 03.04.2018 - 23:51 Lēbs un 'Peugeot' Pasaules RX čempionātā gatavi cīņai ar 'Audi' un 'Volkswagen'
Foto: fiaworldrallycross.com

14.-15.aprīlī startēs jaunā Pasaules rallijkrosa čempionāta sezona. Ja pagājušajā gadā Pasaules RX startēja ''Peugeot Hansen'' komanda, tad šogad šī vienība pārtapusi par ''Peugeot Total'', kurai ir pilns rūpnīcas atbalsts no ''Peugeot''.

Uzvarējuši trešo reizi pēc kārtas Dakaras rallijā, ''Peugeot'' turpmāk nolēmis pilnībā koncentrēties rallijkrosam, tāpēc visas zināšanas un pūles tiks novirzītas Pasaules RX seriālam. Līdz ar to ''Peugeot'' pilnībā pārņēma ''Peugeot Hansen'' vienību. Neskatoties uz jaunajām pārmaiņām, arī šogad ''Peugeot Total'' komandā startēs Sebastjans Lēbs un brāļi Timijs un Kevins Hanseni.


Foto: fiaworldrallycross.com

Līdz ar to ''Peugeot'' braucēji šogad būs ļoti nopietni konkurenti ''VW'' un ''Audi'' rūpnīcas braucējiem. Lēbs tic, ka jaunajā ''Peugeot 208'' mašīnā ir viss, lai cīnītos ar ''VW'' un ''Audi''. ''Esmu priecīgs atgriezties pie rallijkrosa auto stūres. Mašīna strādā ļoti labi,'' pēc testiem teica Sebastjans Lēbs.

''Domāju, ka mēs šogad varēsim ar viņiem cīnīties. Sezonas sākumā mums nebūs visi uzlabojumi, taču turpinājumā noteikti sekos atlikušie uzlabojumi. Mēs būsim cīņā!”


Foto: fiaworldrallycross.com

Lai arī komandas nosaukumā vairs nebūs ikoniskais Hansen vārds, zviedru rallijkrosa dinastijas pārstāvji joprojām dos ievērojamu ietekmi komandā. ''Peugeot Total'' pārstāvēs ne tikai abi brāļi Hanseni, bet arī 14-kārtējais rallijkrosa čempions Kenets Hansens un viņa sieva Sūzija Hansena, kuri joprojām aktīvi iesaistīsies komandas darbā.

''Mēs visi vienojāmies, ka gribam turpināt darboties kopā. Lai arī ''Peugeot Total'' tagad ir oficiāls rūpnīcas atbalsts, Kevina uzņemšana komandā viņam nozīmē daudz. Esmu pagodināts braukt ar šo auto. Ar ''Peugeot'' braucu daudzus gadus, tāpēc mūsu attiecības ir lieliskas. Ja gribu būt veiksmīgs jebkurā vietā, gribu to darīt kopā ar ''Peugeot'','' tā Timijs Hansens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png