profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

F1 zvaigzne Raikonens: Gribētu izmēģināt spēkus rallijkrosā

Go4speed 03.04.2018 - 20:23 F1 zvaigzne Raikonens: Gribētu izmēģināt spēkus rallijkrosā
Kimi Raikonens. Foto: facebook.com/Kimi7Iceman

Somu autosportists Kimi Raikonens turpina startēt F1 čempionātā, pārstāvot ''Ferrari'' komandu. Portālā autosport.com publicēta saruna ar Raikonenu, kur līdzjutēji somu sportistam varēja uzdot sev interesējošos jautājumus.

Protams, neiztika jautājumi par Pasaules rallija čempionātu (WRC) un arī strauji augošo Pasaules rallijkrosa čempionātu. Jautāts, vai Raikonens varētu atgriezties WRC, sportists, kurš WRC aizvadīja divas sezonas (2010. un 2011.gadā), atzina, ka prieka pēc labprāt nobrauktu kādu WRC posmu. ''Jā, iespējams sava prieka pēc gribētu nobraukt vēl kādus pāris rallijus.''


Kimi Raikonens. Foto: Joel Martin

Uz jautājumu, kurās no sacensībām (F1 vai WRC) ir lielāks fiziskais stress un nogurums, un kuras no sacensībām ir prasīgākas pret sportistu, Kimi atzina, ka ''Tās ir divas ļoti atšķirīgas kategorijas. Rallijs ir smags, jo tu pavadi daudz laika braucot. Tu veselu nedēļu pavadi braucot, kur dažreiz sanāk mašīnā pavadīt 12 stundas dienā. Tu pavadi daudz laika sēžot mašīnā, arī rallija laikā – tas ir diezgan nogurdinoši. Papildus visam dažkārt diena sākās ļoti agri no rīta un beidzas vēlu vakarā.

Tāpat Raikonens piebilda, ka labprāt izmēģinātu spēkus rallijkrosā. ''Kad beigšu F1 karjeru, gribētu izmēģināt spēkus rallijkrosā. Man vēl nav sanācis laiks izbraukt ar rallijkrosa auto, taču man ir bijuši daži piedāvājumi to izdarīt. Izskatās jautri. Mašīnas izskatās līdzīgas rallija mašīnām, taču tās ir jaudīgākas. Domāju, ka tas būtu ļoti jauki vismaz vienu reizi pamēģināt,'' tā Raikonens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png