profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Peugeot Total' paziņo pilotu sastāvu Pasaules RX čempionātam, mērķis - čempiontituls

Go4speed 05.03.2018 - 10:44 'Peugeot Total' paziņo pilotu sastāvu Pasaules RX čempionātam, mērķis - čempiontituls
Foto: Peugeot Sport

''Team Peugeot Total'' pirmdienas rītā paziņojusi, ka tās sastāvā Pasaules rallijkrosa čempionātā turpinās startēt trīs braucēji – Sebastjans Lēbs un brāļi Timijs un Kevins Hanseni. Ja līdz šim ''Peugeot'' Pasaules RX startēja zem ''Peugeot-Hansen'' nosaukuma, tad šogad pirmo reizi čempionātā franču komanda startēs kā pilntiesīga rūpnīcas komanda.

Lai arī vēl nesen bija zināms, ka ''Peugeot'' komandā noteikti brauks Lēbs, pirmdien kļuvis zināms, ka arī abi brāļi Hanseni turpinās startēt šajā vienībā. Komandas mērķis jaunajā sezonā ir izcīnīt čempiontitulus gan pilotu, gan ražotāju ieskaitē.


Foto: Peugeot Sport

Zināms, ka Lēbs un Timijs Hansens startēs ar jaunajām 2018.gada specifikācijas mašīnām, bet Kevina Hansena rīcībā būs 2017.gada modelis. Komanda ziņo, ka jaunajam modelim būs 560 Zs liela jauda. Jaunais auto būs ne tikai ātrāks un vieglāks, bet arī vieglāk vadāms ar labāku griezes momentu.

''''Peugeot Sport'' inženieru komanda ir daudz strādājusi, lai uzlabotu aerodinamiku, kā arī auto būs jauns aizmugurējais antispārns un bampers. Tāpat būs izmaiņas piekarē, amortizatoros. Manas cerības uz šo sezonu ir augstas. ''Peugeot'' Pasaules RX ienāk kā rūpnīcas komanda, kas arī bija vajadzīgs, lai paceltu lietas par līmeni augstāk, kas mums dos iespēju cīnīties par čempiontitulu. Iepriekš mēs bijām tuvu, taču vienmēr kaut kas nedaudz pietrūka. Tagad Peugeot mums dos to iesēju. Mums visas plānotās izmaiņas un jaunās lietas nebūs no sezonas pirmā posma, kas apgrūtinās cīņu par čempiontitulu, bet, nekad nevar zināt, jo viss būs atkarīgs, cik ātri mēs spēsim attīstīties,'' saka Sebastjans Lēbs.


Foto: Peugeot Sport

''No braukšanas viedokļa rallijkross, iespējams, dod visintensīvāko pieredzi, kāda tev kā pilotam var būt. Braucieni ir īsi, bet sajūtas satriecošas. Auto izskatās kā lielas WRC mašīnas, kurām ir liela jauda, tāpēc ir jautri. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu,'' tā Lēbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png