profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bakeruds pievienojas bijušajai Nitiša un Heikinena 'EKS' komandai

Go4speed 31.01.2018 - 16:12 Bakeruds pievienojas bijušajai Nitiša un Heikinena 'EKS' komandai
Andreas Bakeruds. Foto: Audi AG

Trešdien oficiāli kļuvis zināms, ka par Matiasa Ekstroma Pasaules rallijkrosa čempionāta ''EKS'' vienības jauno komandas biedru kļuvis norvēģis Andreass Bakeruds. Nesen komandu pameta pameta Topi Heikinens un Reinis Nitišs, bet otrdien Ekstroms paziņoja, ka viņš aiziet no DTM seriāla, lai pilnībā pievērstos Pasaules RX čempionātam, kur jaunajā sezonā komanda startēs ar jaunām ''Audi S1 EKS RX quattro'' automašīnām.

''Mūsu mērķis jaunajai sezonai ir skaidrs – cīnīsimies par pilotu un komandas tituliem. Tas bija skaidrs, ka pēc pagājušās sezonas mums nepieciešamas izmaiņas. Tieši šī iemesla dēļ mēs gatavojam divas jaunas mašīnas, lai varētu konkurēt ar Volkswagen un Peugeot,'' saka Matiass Ekstroms.


Foto: Ferdi Kräling Motorsport-Bild GmbH

Priecīgs par pievienošanos EKS komandai bija arī 26 gadus vecais norvēģis. ''Man ir liels gods startēt šajā komandā,” neslēpj Andreass Bakeruds. ''Uzturam sakarus jau vairākus gadus. Esmu cītīgi sekojis ''EKS'' attīstībai. Kopā ar šo komandu vēlos spert nākamo soli karjerā un pretendēt uz pasaules čempiona titulu.''

Bakeruds pavisam kopā ir startējis 49 Pasaules RX posmos, kuros izcīnījis sešas uzvaras un 18 reizes kāpis uz goda pjedestāla, kamēr Ekstroma kontā 37 startos ir desmit uzvaras un arī 18 goda pjedestāli.

Līdz ar to EKS komandas braucēji noteikti būs vieni no galvenajiem pretendentiem uz abiem tituliem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png