profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Marklunds: Biķernieku trasē centīšos izvairīties no pirmā līkuma notikumiem

Mārtiņš Jankovskis 15.09.2017 - 23:56 Marklunds: Biķernieku trasē centīšos izvairīties no pirmā līkuma notikumiem
Antons Marklunds. Foto: No sportista personīgā arhīva

Ļoti tuvu, lai ''Neste World RX of Latvia'' posmā par Eiropas Supercar čempionu kļūtu Antons Marklunds. Šobrīd zviedru sportists par 18 punktiem apsteidz Tomasu Brintsonu.

Sarunā ar portālu Go4speed Marklunds saka, ka uzdevums šoreiz droši nobraukt līdz galam un izcīnīt vērtīgus punktus. ''Trase izskatās tāda pati, kā pagājušajā gadā, kur mūs sagaida daudz un dažādu notikumu pirmajā līkumā. Tur ir šaurs, tāpēc apdzīt tur būs grūti. Ņemot vērā, ka man ir liels pārsvars (18 punkti), centīšos izvairīties no pirmā līkuma notikumiem. Man svarīgi ir izcīnīt punktus, nevis par katru cenu šoreiz uzvarēt. Centīšos braukt maksimāli ātri, taču neriskēšu un par galvu un kaklu neskriešu. Ceru, ka būs sauss, jo tādi apstākļi man patīk labāk un tur vairāk var paredzēt, kas notiks. Ja gadījumā būs slapjš, tad tāpat ar smaidu uz lūpām braukšu un cīnīšos,'' tā Antons Marklunds.


No sportista personīgā arhīva

Otro reizi šajā trasē brauks divkārtējais DTM čempions Timo Šeiders, kurš atzina, ka viņam šī trase patīkot. ''Trase ir tādi pati, kā pagājušajā gadā, un tā arī šogad ir lieliskā stāvoklī. Var redzēt, ka šeit viss ir visaugstākajā līmenī un ka ir ieguldīti lieli līdzekļi. Pat neskatoties tagad, kad ir dubļi, trase ir lieliska. Pagājušajā gadā šeit ar Seat izcīnīju ceturto vietu pusfinālā, tāpēc ceru, ka šoreiz izdosies uzlabot sniegumu. Būtu lieliski iekļūt finālā, taču tas būs grūti, jo rūpnīcu komandas ar lielākiem soļiem iet uz priekšu. Mēs turpinām mācīties un attīstīties, taču man šī ir tikai otrā sezona, tāpēc vēl daudz jāstrādā,'' saka Timo Šeiders.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png