profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs pirmajā kvalifikācijā startēs no ārmalas, Baumanis - no iekšmalas

Mārtiņš Jankovskis 15.09.2017 - 16:50 Nitišs pirmajā kvalifikācijā startēs no ārmalas, Baumanis - no iekšmalas
Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē Biķerniekos startēs desmitais Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posms ''Neste World RX of Latvia''. Piektdienas vakarā notika starta izloze pirmajai kvalifikācijas kārtai.

Izloze lēma, ka pirmajā kvalifikācijas braucienā uz starta izies trīs EKS komandas braucēji – Niko Mullers, kurš startēs no iekšmalas, Topi Heikinens un Reinis Nitišs, kuram starts no ārmalas. Vēl šajā kārtā startēs Kevins Eriksons un Joni-Peka Rajala.

Otrajā kvalifikācijā iekšmalā startēs Fransuā Duvāls, kuram blakus būs Niklas Gronholms, Timo Šeiders, Matiass Ekstroms un Andreas Bakeruds.

Trešajā kārtā no iekšmalas startēs Jānis Baumanis, kuram blakus stāvēs Hervē Lemonjē, Johans Kristofersons, Kevins Hansens un Kens Bloks. Kā atzina Baumanis, tad izloze ir laba, jo viņam esot ļoti, ļoti laba kompānija.

Visbeidzot ceturtajā kārtā startēs Timurs Timerzjanovs, Peters Solbergs, Čūčū, Sebastjans Lēbs un Timijs Hansens. ''Šoreiz izloze ir laba, jo esmu iekšmalā, kamēr pagājušajā gadā biju ārmalā,” tā Peters Solbergs, kamēr Lēbs piebilda, ka izloze nav tā labākā.

Super 1600 klasē Artis Baumanis no iekšmalas startēs pirmajā kārtā kopā ar Espenu Isaksatri un Jozefu Šustu. Trešajā kvalifikācijas kārtā no ārmalas startēs Juris Spīķis, Ceturtajā kārtā no vidus startēs Mārtiņš Lapiņš, Edijs Ošs startēs piektajā braucienā no otrās starta vietas, bet Arnis Odiņš startēs piektajā braucienā no ceturtās starta vietas.

1.


2.


3.


4.


Super 1600 kvalifikācijas izloze:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png