profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'VW' rallijkrosa komanda Vācijas posmā startēs ar trim mašīnām

Go4speed 16.08.2017 - 16:34 'VW' rallijkrosa komanda Vācijas posmā startēs ar trim mašīnām
Dīters Depings. Foto: www.volkswagen-motorsport.com

Pasaules rallijkrosa čempionāta Vācijas posmā, kas notiks septembra beigās Esteringas trasē, VW komanda startēs ar trim ekipāžām. Līdzās Peteram Solbergam un Johanam Kristofersonam uz starta ar 570 Zs jaudīgo ''VW Polo GTI Supercar'' izies arī ilggadējais ''Volkswagen'' testu pilots Dīters Depings.

Šī būs pirmā reize, kad bijušais trīskārtējais Vācijas rallija čempions un Dakaras rallija braucējs startēs rallijkrosā. Kā testu un sacīkšu braucējs Depings ir braucis ļoti daudz, taču līdz šim pieredzējušais sportistam ne reizi nebija izmēģinājis spēkus rallijkrosā.


Depings, testējot ''VW Polo R WRC 2017''

''Kad ''VW Motorsport'' direktors Svens Smēts pajautāja man, vai es nevēlos startēt savās mājas sacīkstēs, man ilgi nebija jādomā. Ar nepacietību gaidu šo sacīksti,'' saka 51 gadu vecais Dīters Depings, kurš piebilda, ka šīm sacīkstēm viņš mēģinās sagatavoties labi. Tāpat vācu braucējs saka lielu paldies Petera Solberga komandai par doto iespēju startēt viņu komandā.

Kā pastāstīja Svens Smēts, tad Depings šajos daudzajos gados gan kā testu pilots, gan kā sacīkšu braucējs ir paveicis ļoti vērtīgu darbu VW labā. Tieši viņam ir bijusi liela loma tajā, ka VW spējis izcīnīt tik daudz dažādas uzvaras un titulus. Smēts piebilda, ka starts Vācijas RX posmā būs kā pateicība viņam gan par lielisko darbu, gan arī VW būs priecīga, ka viņu komandā brauks vietējā zvaigzne.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png