profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Nitiša komandas boss Ekstroms izlaidīs mājas RX posmu Zviedrijā

Go4speed 26.06.2017 - 15:36 Oficiāli: Nitiša komandas boss Ekstroms izlaidīs mājas RX posmu Zviedrijā
Pers-Gunārs Andersons. Foto: autosport.com

Kā ziņo fiaworldrallycross.com, tad šī brīža Pasaules rallijkrosa čempionāta otrais labākais braucējs Matiass Ekstroms nestartēs Zviedrijas RX posmā, kas notiks no 30. līdz 2.jūlijam. Jau ziņojām, ka Pasaules RX Zviedrijas posms pārklājas ar DTM posmu, tāpēc Audi Sport paziņoja, ka viņi šogad grib, lai Ekstroms startē DTM Vācijas posmā. Pagājušajā gadā, kad arī pārklājās RX un DTM posmi, Ekstroms, kurš tobrīd cīnījās par Pasaules RX čempiontitulu, saņēma zaļo gaismu startam rallijkrosā.


Andersons pie rallijkrosa auto sūres. Foto: motorsport.com

Jau iepriekš Ekstroms paziņoja, ka, ja viņš tomēr nestartēs Zviedrijā, tad viņa vietā startēs bijušais WRC un rallijkrosa braucējs Pers-Gunārs Andersons. 2015.gadā Andersons startēja Pasaules RX čempionātā, kur viņš Marklund Motorsport komandas sastāvā startēja desmit posmos. Pavisam kopā Andersonam četras reizes izdevās iekļūt finālā, kur labākais rezultāts tika sasniegts Beļģijā – ceturtā vietā. Čempionāta kopvērtējumā toreiz viņš ieņēma 13.vietu.

''Tas, ka no visiem posmiem manas mājas RX sacīkstes pārklājas ar vienu no maniem mīļākajiem DTM posmiem, ir ļoti skumīgi. Labprāt brauktu abos posmos, bet diemžēl tas nav iespējams,'' saka Matiass Ekstroms, kurš pēc sešiem posmiem DTM kopvērtējumā ieņem ceturto vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png