profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Roberts Vītols ir gatavs smagam darbam, lai reiz piepildītos sapnis

Go4speed 28.04.2017 - 23:38 Roberts Vītols ir gatavs smagam darbam, lai reiz piepildītos sapnis
Roberts Vītols. Publicitātes foto

LMT Autosporta Akadēmija (LMT AA) šosezon nolēmusi atbalstīt 14 gadus jauno un talantīgo autosportistu – “PROVENTO Racing” komandas pilotu Robertu Vītolu. Jaunieša sapnis ir dalība Pasaules čempionātā rallijkrosā, un viņš ir gatavs strādāt, lai to sasniegtu.

R. Vītols šogad debitēs Latvijas rallijkrosa kausā, Super1600 klasē, kā arī aizvadīs pilnu sezonu Ziemeļeiropas (NEZ) kroskartu čempionātā. Savā karjerā jaunais autosportists bijis Latvijas čempions Beta bagijos un kartingos, bet pērn lieliski debitēja NEZ kroskartu čempionātā, izcīnot augsto septīto vietu kopvērtējumā 56 dalībnieku konkurencē.

Šoziem Roberts Vītols debitēja salonauto sacīkstēs, sensacionāli uzvarot visos trīs RX Ziemas kausa posmos un pārliecinoši triumfējot seriāla kopvērtējumā.


Publicitātes foto

Roberts Vītols, autosportists: ''No LMT AA sagaidu atbalstu un zināšanas, kas man nepieciešamas, lai spētu piepildīt savu sapni – pēc gadiem startēt Eiropas un Pasaules čempionāta posmos rallijkrosā. Jo īpaši es vēlētos piedalīties pasaules čempionāta posmā Rīgā, Biķernieku trasē, kad tribīnēs sēž savas valsts līdzjutēji. Domāju, ka tās ir nepārspējamas emocijas! Ticu, ka ar neatlaidību un smagu darbu man izdosies sasniegt izvirzītos mērķus. Kādēļ izvēlējos rallijkrosu? Jo viss var mainīties viena apļa laikā, tas ir ļoti dinamisks sporta veids un prasa profesionalitāti un spēju reaģēt uz notikumiem trasē.”

LMT Autosporta Akadēmijas vadītājs Dainars Dambergs: ''R. Vītols ir viens no ātrākajiem un perspektīvākajiem jaunajiem sportistiem Baltijā. Sešu gadu vecumā debitēja Beta bagiju klasē un šobrīd jau sevi pierāda starp Eiropas labākajiem kroskartu braucējiem. Ja jaunietis turpinās strādāt, ticu, ka par viņu vēl daudz dzirdēsim.''

Vītols šogad sacensībās startēs ar “LMT Autosporta Akadēmijas” atbalstu, bet jaunā sportista ģenerālsponsors ir “PROVENTO”.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png