profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Markuss Gronholms aizvada testus un uzlabo dēla automašīnu (VIDEO)

Go4speed 21.04.2017 - 10:59 Markuss Gronholms aizvada testus un uzlabo dēla automašīnu (VIDEO)
Markuss Gronholms. Foto: motorsport.com

Šogad Pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX) startē somu GRX komanda, kurā ar ''Ford Fiesta RX Supercar'' mašīnu startē divkārtējā pasaules rallija čempiona (WRC) Markusa Gronholma dēls Niklass Gronholms. Markuss tic, ka, lai arī Pasaules RX pirmais posms viņa dēlam nebija veiksmīgs, viņš šosezon var cerēt uz labu sezonu.

Pēc sezonas pirmā posma, kurā Niklass Gronholms ieņēma 17.vietu un nespēja iekļūt pusfinālā, sportists bija spiests doties atpakaļ uz Somiju, lai turpinātu militāro dienestu, tāpēc testus turpat Barselonā ar viņa auto aizvadīja Markuss Gronholms.


Foto: motorsport.com

''Barselonas posmā ļoti mocījāmies, jo auto mēs saņēmām pēdējā brīdī. Pat pēdējā naktī pirms sacensību starta bijām spiesti mainīt ātrumkārbu,'' portālam motorsport.com saka Markuss Gronholms. ''Mums bija vēl dažas mazas problēmas, tāpēc tās brīvdienas bija sūdīgas. Taču zinām, kas jādara.''

Pēc testiem Gronholms atzina, ka izdevās uzlabot automašīnu vairākās jomās. ''Pēc sacensībām dzinējs tika nosūtīts atpakaļ uz jaudas stendu, tāpēc nākamajā posmā (Portugālē) tam jābūt labākam. Dzinējs daudz neatšķiras no tā, kāds tas bija 2016.gada mašīnai, bet šasija ir vairāk līdzīga rallija mašīnai, bet ar citādāku piekari. Tagad sajūtas ir labas,'' nobeidz Gronholms.

Tas, vai auto būs ātrāks, redzēsim jau šajā nedēļas nogalē Portugāles RX posmā.

Markuss Gronholms testos:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png