profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins gatavojas RX2 klases sezonai, mērķis - startēt ar 'Supercar'

Go4speed 12.04.2017 - 22:58 Grjazins gatavojas RX2 klases sezonai, mērķis - startēt ar 'Supercar'
Foto: fiaworldrallycross.com

SRT komandas krievu autosportists Vasīlijs Grjazins, kā jau iepriekš ziņojām, šogad startēs pasaules rallijkrosa čempionāta RX2 klasē. Šajā klasē, kas aizstāj ''RX Lites Cup'' seriālu, būs septiņi posmi, no kuriem divas sacīkstes notiks ārpus Eiropas (Kanādā un Dienvidāfrikā).

Šo gadu Grjazins veltīs, lai krātu pieredzi, jo pilots neslēpj, ka kādu dienu viņš grib startēt ar Supercar auto.

''Protams, ka nākotnē gribu startēt sacensībās ar Supercar auto. Manuprāt, jebkurš sportists vēlas uzvarēt, sēžot pie Supercar auto stūres. Man ļoti patīk rallijkross, tāpēc es būtu priecīgs izmēģināt spēkus ar jaudīgo Supercar. Bet sākumā ir jākrāj pieredze RX2 klasē. Sākumā ir jāsaprot, vai spēšu konkurēt ar RX2 klases vadošajiem braucējiem. Taču, ja būs sponsori un labi rezultāti RX2 klasē, tad pieļauju iespēju, ka kādu dienu braukšu arī ar Supercar,'' tā portālam Go4speed atzina Vasīlijs Grjazins.


Foto: www.facebook.com/xAxPhoto

Kā ziņo viens no RX2 seriāla organizatoriem Andreas Eriksons, tad kopš šī klase tika izveidota, telefons nav pārstājis zvanīt un daudzi braucēji izrāda interesi par šo klasi.

Noslēdzošā diena, kad var pieteikties šim seriālam, ir 13.aprīlis.

Atgādināsim, ka 23 gadus vecais Vasīlijs Grjazins rallijkrosā debitēja Rīgas posmā, kur toreiz “RX Lites Cup” klasē viņš finišēja devītajā vietā. Pēc šīm sacensībām Grjazins šoziem startēja ledus rallijkrosa sacīkšu seriālā ''RallyX On Ice'', kur trīs posmu kopvērtējumā viņš izcīnīja ceturto vietu.

RX2 jaunā sezona 12. un 14. maijā sāksies ar posmu Beļģijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png