profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Štols: Jāni Baumani sagaida lieliska nākotne

Mārtiņš Jankovskis 26.03.2017 - 23:38 Štols: Jāni Baumani sagaida lieliska nākotne
Jānis Baumanis un Manfrēds Štols. Foto: www.facebook.com/BaumanisMotorsportPhotography

Jānis Baumanis šosezon Pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX) startēs ar jaunu ''Ford Fiesta'' automašīnu, kur mūsu sportists pārstāvēs ''STARD'' komandu. Šo komandu, kur otrs pilots būs Timurs Timerzjanovs, vada pieredzējušais austriešu speciālists Manfrēds Štols.

Sarunā ar portālu Go4speed Štols atklāj, kāpēc izvēlējies Jāni un vai ar šādu braucēju sastāvu komanda var cīnīties par augstākajiem rezultātiem.

Manfrēd, vai Jūs esat apmierināts ar braucēju sastāvu 2017.gada sezonai?
Esmu ļoti apmierināts, jo mūsu komandā brauks divkārtējais Eiropas rallijkrosa čempions un jaunā uzlecošā zvaigzne, kura jau ir izcīnījusi čempiontitulu Super 1600 klasē un kuru sagaida lieliska nākotne.

Kāpēc Jūs izvēlējāties Jāni, nevis, piemēram, kādu Austrijas braucēju?
Diemžēl šobrīd Austrijā nav līdzīgu braucēju Jānim. Rallijkross Austrijā ienācis tikai pēdējos gados, tāpēc tas vēl nav tik populārs un jaunie braucēji šobrīd vēl nav gatavi.


Publicitātes foto

Kādas ir Jāņa stiprākās puses un kas Jums patīk Jāņa braukšanā?
Baumaņu ģimene ir pilnībā iekšā rallijkrosā, tāpēc Jānim ir lielisks pamats un aizmugure šajā sporta veidā. Pēdējos gados esam redzējuši, ka jaunām mašīnām vajadzīgs, lai braucējs brauc pēc iespējas tīrāk, gluži kā autošosejā. Un Jānim šī sajūta ir īstā.

Vai ar šādu sastāvu komanda var cerēt uz augstiem rezultātiem?
Ņemot vērā, ka šogad čempionātā būs četras rūpnīcas komandas, būs ļoti grūti ar viņiem cīnīties, taču cerības ir, jo rallijkross ir disciplīna, kur arī privātajām komandām ir iespēja sagādāt kādus pārsteigumus. Esmu pārliecināts, ka mūsu komanda sasniegs augstus rezultātus.

Ar kuru vietu būsiet apmierināts sezonas beigās, ņemot vērā, ka uz starta stāsies četras rūpnīcu komandas?
Ar pirmo (smejas). Bet, ja godīgi, tad no mūsu braucējiem un komandas vienmēr sagaidu to labāko. Labākais ir pirmā vieta. Mums visas sacīkstes jāsāk ar domu, ka mums jāuzvar. Tas ir jātur visu laiku mūsu galvās, un tikai tad mēs varēsim sasniegt labākus rezultātus. Sezonas beigās gribu lepni pateikt, ka esam paveikuši visu to labāko, ko varējām.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png