profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Šobrīd jūtu, ka šī ir čempionu komanda, jo redzu, cik lielu darbu viņi iegulda

Go4speed 15.03.2017 - 10:14 Nitišs: Šobrīd jūtu, ka šī ir čempionu komanda, jo redzu, cik lielu darbu viņi iegulda
Foto: Ekrānšāviņš

Jau ziņojām, ka nesen Reinis Nitišs Beļģijā aizvadīja pirmos testus ar savas jaunās ''EKS'' komandas ''Audi S1 EKS RX Quattro'' automašīnu. Šorīt raidījumā ''Rīta Panorāma'' sportists pastāstīja gan par pirmajiem testiem, gan arī turpmākiem plāniem.

''Līdz šim mums ar kaujas auto bija tikai vieni testi. Tajos pārsvarā brauca Matiass Ekstroms, kurš strādāja pie tā, lai attīstītu visu, kas mums ļautu būt labākiem sezonas laikā. Mums vēl nav bijusi izdevība pamēģināt šo automašīnu tā pa īstam. Šajos testos bija ierobežots laiks, tāpēc ar šo auto izbraucu kādus piecus apļus, tāpēc tik īsā laika periodā ir grūti kaut ko saprast. Taču komanda pateica, ka mums priekšā būs vēl treniņi ar īstajām automašīnām, kur pastrādāšu vairāk,'' raidījumam ''Rīta Panorāma'' stāsta Reinis Nitišs.


Foto: Ekrānšāviņš

Reinis atzina, ka pēc testiem Beļģijā viņš jau ar komandas biedriem atrodas Zviedrijas ziemeļos, kur tiek turpināts braukt ar ielas automašīnām pa ledus trasēm. ''Ir vēl daudz, kas jāiemācās, un šādos apstākļos to var izdarīt. Tāds ir komandas uzdevums – braukt maksimāli daudz. Es to daru un man tas patīk.''

Jautāts, vai var just, ka šī ir čempionu komanda, Reinis atzina, ka "Ir liela atšķirība no citām komandām, jo šeit stipri vairāk strādā pie braukšanas. Daudziem varbūt liekas, ka rūpnīcas komandā var daudz ko nedarīt, jo viss būs pats no sevis, taču tā nav, jo ir jāiegulda liels darbs gan braukšanā, gan citās niansēs. Šobrīd jūtu, ka šī ir čempionu komanda, jo redzu, cik lielu darbu viņi iegulda,'' turpina Nitišs.


Foto: Ekrānšāviņš

Reinis atzina, ka viņš komandā ir uzņemts labi. ''Mani komandā ir uzņēmuši kā draugu, nevis kā jauniņo. Ar Heikinenu mums attiecības ir ļoti labas. Ar Ekstromu ir mazāk sanācis satikties, taču viņš ir autoritāte, un man paraugs, no kā ņemt piemēru,'' nobeidz Reinis, piebilstot, ka vēl ir daudz darbu jāizdara, lai būtu gatavs pirmajam posmam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png