profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

V.Grjazins: Braucot cīņā, nejutos komfortabli

Mārtiņš Jankovskis 15.02.2017 - 23:12 V.Grjazins: Braucot cīņā, nejutos komfortabli
Foto: @SRT_lv

Nesen Zviedrijā tika aizvadītas rallijkrosa ''RallyX on Ice'' sezonas pirmās sacīkstes, kurās uz starta izgāja arī ''Sports Racing Technologies'' komandas pilots Vasīlijs Grjazins. Šajās sacīkstēs sportisti startēja ar līdzvērtīgām automašīnām.

Grjazins spēja aizcīnīties līdz pusfinālam, kur palika piektajā vietā, līdz ar to viņš finālā neikļuva. Uzvaru sacīkstēs izcīnīja amerikānis Mičels de Jongs, aiz sevis atstājot Aleksandru Vestlundu un Sondri Evenu.

Kā pēc sacīkstēm portālam Go4speed atzina Grjazins, tad viņš esot cerējis uz labāku rezultātu, taču pieļautās kļūdas liedza iekļūt finālā.


Pirmā posma uzvarētājs. Foto: www.rallyx.se

''Pirmais posms mums neaizritēja tā, kā gribētos. Cerējām iekļūt finālā, taču neizdevās,'' stāsta Vasīlijs Grjazins. ''Jāsaka, ka, gan konkurenti bija spēcīgi, gan arī bija grūti braukt cīņā. Rallijā esmu pieradis braukt viens, bet te, braucot barā un pa sniegu, pirmajos apļos nejutos komfortabli. Taču pašas sacīkstes man patika – viss notiek ļoti dinamiski. Lai arī braukt nesanāk daudz (apmēram 15 km), dienas beigās ir sajūta, ka nobraukts ļoti daudz.''

''Taču ir jāstrādā tālāk. Ir daudz kļūdas, kuras uz nākamiem posmiem jācenšas novērst. Ir jātrenējas un jāmācas cīnīties. Ceru, ka ar katru nākamo posmu izdosies iepriecināt skatītājus. Ceru uz pjedestāla, bet varbūt arī uz uzvaru,'' nobeidz sportists.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png