profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Peters Solbergs aizvada pirmos testus ar 'Volkswagen Polo RX Supercar' (VIDEO)

Go4speed 30.01.2017 - 00:01 Peters Solbergs aizvada pirmos testus ar 'Volkswagen Polo RX Supercar' (VIDEO)
Foto: Jerome Lebas

Divkārtējais pasaules čempions rallijkrosā Peters Solbergs jau sācis testēt jauno "Volkswagen Polo RX Supercar" rūpnīcas sagatavoto rallijkrosa automašīnu. Šajos testos, kas notika Francijā, piedalījās gan Solbergs, gan viņa komandas biedrs Johans Kristofersons. Zināms, ka "Volkswagen" rūpnīcas mašīnas tiks būvētas Vācijā, kā arī "Volkswagen Motorsport" sacensību laikā sniegs atbalstu abiem braucējiem.

"Jā, mēs to izmēģinājām," uz jautājumu, vai sportists esot izmēģinājis jauno auto, atbildēja Peters Solbergs. "Tie bija nelieli testi, lai gūtu vispārēju priekšstatu par auto un lai visu pārbaudītu. Nākamo mēnešu laikā veiksim vairākus testus. Esam labi saplānojuši laiku."


Foto: Jerome Lebas

Jautāts, vai šie "Supercar" klases automobiļi esot jauni vai jau lietoti, Solbergs atzina, ka "Tur ir veikta kombinēšana, taču esmu pilnīgi pārliecināts, ka viss būs labi." Zināms, ka jaunajam auto būšot visai lielas izmaiņas dzinēju jomā, kas nozīmēs savādāku braukšanas stilu. ''Mašīnas regulējumi būs mīksti. Mēs testos daudz uzmanības pievērsām inercei, svara izvietojumam. Mēs būsim labāki nekā iepriekš.''


Foto: ‏@planetemarcus

Tāpat norvēģis paslavēja komandas biedru Kristofersonu, kurš pagājušajā gadā Pasaules RX čempionātā finišēja 2.vietā. ''Lai arī kāda būtu bijusi situācija, es noteikti izvēlētos viņu kā savu komandas biedru. Viņš ir ātrs, godīgs un profesionālis. Viņš ir jauks puisis, kurš smagās cīņās spēj atrast risinājumu. Domāju, ka mēs kopā esam stipra komanda,'' nobeidz Solbergs.



Video: Maxime Brossault


Video: Maxime Brossault
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png