profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pasaules rallijkrosa čempions Ekstroms šogad saņems Audi rūpnīcas atbalstu

Go4speed 18.01.2017 - 14:35 Pasaules rallijkrosa čempions Ekstroms šogad saņems Audi rūpnīcas atbalstu
Foto: www.audi-mediacenter.com

Trešdien oficiāli noskaidrojies, ka Matiasa Ekstroma ''EKS RX'' rallijkrosa komanda šogad pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX) saņems pilnu Audi rūpnīcas atbalstu. Lai arī Audi paralēli atbalsta Formula E un DTM, kompānija nolēmusi palīdzēt arī ''EKS RX'' komandai.


Foto: @audisport

''EKS RX'' rallijkrosā sāka braukt 2014.gadā, bet jau 2016.gadā ''EKS RX'' pilots un komandas vadītājs Matiass Ekstroms kļuva par Pasaules RX čempionu, bet viņa komanda, pārspējot ''Ford'', ''Peugeot'', ''Volkswagen'' un citas privātās komandas, izcīnīja ražotāju kausu.

''Mēs secinājām, ka tas būs ārkārtīgi grūti ''EKS RX'' komandai sacensties ar citām rūpnīcas komandām, tāpēc mēs nolēmām viņiem palīdzēt vēl vairāk,'' saka Audi Motorsport vadītājs Dīters Gass.


Foto: Rihards Baumanis / Baumanis Motorsport Photography

''Pirmajos trijos gados mēs ļoti daudz veidojāmies kā komanda, krājot pieredzi un nosakot jaunus standartus. Taču bija skaidrs, ka mums nākotnē ir nepieciešams atbalsts, lai turpinātu tādā pašā līmenī. Tas, ka ''Audi'' tagad mums nodrošinās rūpnīcas atbalstu, padara mani laimīgu. Esmu pārliecināts, ka rallijkrosam ir lieliska nākotne, arī attiecībā uz iespējamo elektrifikāciju,'' tā Matiass Ekstroms.

Atgādināsim, ka nesen bijušais pasaules rallija čempions un divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Peters Solbergs panāca vienošanos ar ''Volkswagen'', kas paredz, ka ''Volkswagen'' būvētām ''Polo RX'' sacīkšu mašīnām šogad pasaules rallijkrosa čempionātā būs tiešs atbalsts no VW rūpnīcas. Zināms, ka Solberga ''PSRX'' komanda strādās kopā ar ''VW Motorsport'', ''Monster'' un Johana Kristofersona pārstāvēto ''VW Sweden''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png