profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Solbergs un Kristofersons šosezon saņems pilnu VW rūpnīcas atbalstu

Go4speed 11.01.2017 - 10:34 Solbergs un Kristofersons šosezon saņems pilnu VW rūpnīcas atbalstu
Peters Solbergs. Foto: Autosport.com

Bijušais pasaules rallija čempions un divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Peters Solbergs panācis vienošanos ar ''Volkswagen'', kas paredz, ka ''Volkswagen'' būvētām ''Polo RX'' sacīkšu mašīnām šogad pasaules rallijkrosa čempionātā būs tiešs atbalsts no VW rūpnīcas. Zināms, ka Solberga ''PSRX'' komanda strādās kopā ar ''VW Motorsport'', ''Monster'' un Johana Kristofersona pārstāvēto ''VW Sweden''.

''Ja godīgi, tad tas ir tas, par ko es sapņoju. Mēs esam smagi strādājuši, lai šo realizētu, taču ticu, ka mums tagad būs spēcīga komanda. Mēs esam redzējuši, cik ''Volkswagen'' ir spēcīgi motorsportā – Dakaras rallijā un WRC. Strādāt ar viņiem kopā Pasaules RX ir vienkārši neticami,'' priecīgs ir Peters Solbergs, kurš līdz šim rallijkrosā brauca ar ''Citroen'' automašīnām, bet šogad viņš brauks ar VW.


Johans Kristofersons.

Kā atzīst VW Motorsport direktors Svens Smīts, tad pēc aiziešanas no WRC šī VW būs lieliska vieta, lai sasniegtu nākotnes mērķus. ''Mēs rallijkrosam sekojam ilgu laiku. Mēs jau iepriekš strādājām ar ''Volkswagen Andretti'' rallijkrosa komandu ''Global rallycross'' čempionātā, kur mums bija lieliski panākumi, taču tagad mēs gribam vairāk raudzīties Pasaules RX virzienā. Uzskatu, ka, strādājot kopā ar Solberga komandu un ''Volkswagen Sweden'' vienību, mums ir viss, lai sasniegt panākumus Pasaules RX. Mēs viņiem nodrošināsim tehnisko atbalstu. Mums būs gan tehniskais personāls, gan inženieri, taču finanšu jautājumi un sponsori ir uz Solberga un ''Volkswagen Sweden'' pleciem,” tā Svens Smīts.

Tiek ziņots, ka Solbergs testus ar VW aizvadīs jau nākamnedēļ.

Atgādināsim, ka šogad Pasaules RX čempionātā Kristofersons izcīnīja otro vietu, bet Solbergs palika ceturtais.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png