profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Volkswagen RX Sweden' komanda nākamgad nestartēs Pasaules RX čempionātā

Go4speed 18.12.2016 - 17:58 'Volkswagen RX Sweden' komanda nākamgad nestartēs Pasaules RX čempionātā
Foto: Volkswagen RX Sweden

Kā ziņo thecheckeredflag.co.uk, tad ''Volkswagen RX Sweden'' komanda nākamgad nestartēs pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX). Atgādināsim, ka pagājušajā gadā, apvienojoties ''Marklund Motorsport'' un ''Kristoffersson Motorsport'' komandām, tika izveidota ''Volkswagen RX Sweden'' vienība, kura šosezon komandu ieskaitē izcīnīja augsto trešo vietu, bet Johans Kristofersons braucēju ieskaitē izcīnīja otro vietu.

Zināms, ka nākamsezon ''Marklund Motorsport'' ar divām ''Volkswagen Polo RX'' automašīnām plāno startēt Eiropas rallijkrosa čempionātā un dažos ''RallyX Nordic'' posmos. Tikmēr Motorsport.com ziņo, ka Kristofersons turpinās braukt Pasaules RX, tik šobrīd vēl nav zināms kādā komandā.


Foto: Rihards Baumanis / Baumanis Motorsport Photography

''Esmu sapratis, ka, lai Pasaules RX čempionātā brauktu pa priekšu, ir nepieciešams rūpnīcas atbalsts. Tā vietā, lai ieguldītu milzīgus līdzekļus auto attīstībā, domāju, ka labāk šos līdzekļus ieguldīt jaunos sportistos, uzlabojot viņu prasmes. Eiropas RX ir lieliska vieta, kur to darīt,'' saka ''Volkswagen RX Sweden'' komandas pārstāvis Jans Marklunds, kurš piebilda, ka nākamsezon viņš grib ar savu komandu cīnīties par pjedestāliem Eiropas RX ieskaitē.

''Mēs gribam pateikties ''Marklund Motorsport'' par veiksmīgo gadu un labo sadarbību. Novēlam viņiem veiksmi Eiropas RX ieskaitē. Mēs daudzus gadus un dažādos veidos esam bijuši iesaistīti autosportā. Vai un kādā veidā mēs turpināsim iesaistīties autosportā arī 2017.gadā, tas ir tas, pie kā mēs šobrīd strādājam,'' saka ''Volkswagen Sweden'' vadītājs Stens Forsbergs.

Nākamsezon Eiropas RX čempionātā būs pieci posmi – Spānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Francijā un Latvijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png