profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs pēc Argentīnas RX posma plāno aizvadīt testus ar Solberga auto

Mārtiņš Jankovskis 27.11.2016 - 18:56 Nitišs pēc Argentīnas RX posma plāno aizvadīt testus ar Solberga auto
Peters Solbergs sarunā ar Māri Neikšānu un Reini Nitišu. Foto: reinisnitiss.com

Šobrīd Argentīnā turpinās sezonas noslēdzošais pasaules rallijkrosa posms. Kā Best4sport ekspertu studijā atzina Reiņa Nitiša tēvs Aigars Nitišs, tad, iespējams, Reinis pēc sacensībām tajā pašā trasē aizvadīs testus ar divkārtējā pasaules RX čempiona Petera Solberga ''Citroen DS3'' automašīnu.

''Ar Peteru Solbergu mums ir izveidojušās tiešām ļoti labas attiecības. Viņš ir vairākas reizes bijis Latvijā, kur mēs viņu esam ļoti labi uzņēmuši. Viņš ir atvērts cilvēks,'' iesāk Aigars Nitišs.


Solberga auto. Foto: facebook.com/pg/PetterSolbergWRC

''Mēs šobrīd skatāmies, kādas iespējas būs braukt nākamsezon. Ar Peteru Solbergu esam vienojušies, ka, ja viņa auto pēc Argentīnas finālbrauciena būs kārībā, kā arī, ja organizatori atļaus izmantot trasi, tad Reinis ar Solberga auto nobrauks pāris apļus. Solbergs pateica, ka tā neesot nekāda problēma un Reinis droši var pamēģināt izbraukt, lai saprastu, kā ir braukt ar šo auto.''

''Solbergs teica, ka viņš zinot, ka Reinis var pabraukt ātri, taču pēdējā laikā viņam lāgā neiet ar tām mašīnām, tāpēc viņš ir gatavs iedot savu auto, lai Reinis pamēģina un lai viņam ir ar ko salīdzināt. Būtu labi nobraukt kādus desmit apļus, lai saprastu, kā viņam brauksies ar līdera mašīnu. Taču tas, protams, būs atkarīgs no tā, vai organizatori ļaus, kādā stāvoklī būs trase, vai jau nebūs tumšs. Šie būs tikai vieni tādi testi, jo komandām tas grafiks šajā posmā ir ļoti saspringts, jo jau šovakar mašīnām jābūt konteineros, lai tās pirmdien vestu jau prom atpakaļ uz Eiropu,'' nobeidz Aigars.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png