profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kens Bloks: Spēcīgais sitiens no J.Baumaņa atņēma cerības pacīnīties par vietu finālā

Go4speed 17.10.2016 - 23:28 Kens Bloks: Spēcīgais sitiens no J.Baumaņa atņēma cerības pacīnīties par vietu finālā
Pirmais līkums. Foto: Rihards Baumanis / Baumanis Motorsport Photography

Esteringas rallijkrosa trasē, kurā tika aizvadīts FIA pasaules rallijkrosa čempionāta Vācijas posms, tika noskaidroti vairāku klašu čempioni. Noteikti šis posms atmiņā paliks zviedru sportistam Kevinam Eriksonam, kurš pēc lieliski veikta pirmā līkuma vēlāk izcīnīja savu pirmo uzvaru pasaules RX čempionāta posmā Supercar klasē.


Eriksona iespaidīgais manevrs. Foto: QNIGAN 2016

''Man trūkst vārdu,” iesāk Kevins Eriksons, kurš kļuva par septīto braucēju, kuram šogad aizvadītajos 11 posmos izdevies izcīnīt uzvaru Supercar klasē. ''Redzēju no starta Solbergu, kurš bija vadībā. Biju plānojis braukt aiz viņa, taču tad ieraudzīju iespēju doties uz ārmalu un cerēt uz to labāko. Kaut kā man tas izdevās. Man šajās brīvdienās bija ļoti labs ātrums, tāpēc, lai pārspētu šos puišus, tev ir jābrauc maksimāli labi. Šajās brīvdienās mums viss sakrita tā, lai es varētu izcīnīt uzvaru.”

Trešo vietu izcīnīja Andreas Bakerūds, kurš pēc finiša uzreiz apstājās, jo viņa auto salons bija pilns ar dūmiem. ''Visu sešu apļu laikā mašīnas salonā nāca iekšā izplūdes gāzes. Nekad līdz šim neesmu tā gribējis redzēt finiša karogu, cik šoreiz. Tad vēl brauciena vidū man bija problēmas ar ātruma pārslēdzēju, kas lietas padarīja vēl grūtākas,” tā Andreas Bakerūds, kurš nevarēja apmeklēt goda pjedestāla svinīgo ceremoniju.


Foto: No sportista privātā arhīva

Priecīgs par Bakerūda trešo vietu bija Kens Bloks, kurš pēc sadursmes ar Jāni Baumani bija spiests izstāties. ''Manas sacīkstes Esteringas rallijkrosa trasē beidzās pusfinālā, kad otrajā līkumā saņēmu spēcīgu sitienu no Jāņa Baumaņa. Tas sabojāja mašīnas piekari un atņēma man cerības pacīnīties par vietu finālā,'' tā Kens Bloks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png