profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Karstasinīgais' Galli: Nezinu, ko sagaidīt no 'Neste World RX of Latvia' posma (VIDEO)

Go4speed 28.09.2016 - 10:30 'Karstasinīgais' Galli: Nezinu, ko sagaidīt no 'Neste World RX of Latvia' posma (VIDEO)
Džidži Galli darbībā. Foto: www.automotocorse.it

Bijušais pasaules rallija čempionāta (WRC) pilots Džidži Galli ''Neste World RX of Latvia'' posmā startēs ar savu pasaules rallijkrosa komandu, kuras rīcībā būs ''Kia Rio SuperCar'' automašīnu. Pēc Barselonas RX posma, kurā Galli nepiedalījās, itālis turpat trasē aizvadīja ļoti produktīvus testus. Līdz šim Galli ar ''Kia Rio SuperCar'' automašīnu startējis tikai vienu reizi (pagājušajā gadā Itālijā), bet šis būs sportista otrais starts pasaules RX čempionātā.

''Mašīna ir ceļā uz Rīgu,'' nesen portālam fiaworldrallycross.com teica Džidži Galli, kurš WRC piedalījies 67 rallijos (labākie rezultāti divas trešās vietas – aut.). ''Testi Barselonā aizritēja labi, tāpēc esam priecīgi ar visu to, kā mums gāja, jo mums nebija nekādu lielu problēmu. Pagājušajā gadā Itālijā mēs nebijām gatavi, taču kopš tā laika esam paveikuši daudz darba, tāpēc ar nepacietību raugāmies uz šīm sacīkstēm. Arī mašīna tagad ir savādāka, par ko paldies mehāniķiem un visiem tiem, ar kuriem mēs kopā strādājām.''


Foto: Ekrānšāviņš

Intervijas turpinājumā Galli atzina, ka viņš nezina, ko sagaidīt no Rīgas posma, jo viņš nav pieradis braukt sāns pie sāna ar citiem konkurentiem. ''Tiešām nezinu, ko sagaidīt no Rīgas posma. Braukt ar mašīnu ir viena lieta, bet braukt pa trasi ar šādu mašīnu, un kopā ar vēl četriem braucējiem, nav viegli. Man kā rallija braucējam nav pierasti braukt tik tuvu viens otram. Uzrādītie laiki Barselonas testos bija labi, taču tur man neviens blakus nebrauca. Man ir jāpierod pie braukšanas kopā ar citiem braucējiem. Plāns varētu būt iziet uz starta un krāt pieredzi. Tas varētu būt mans labākais mērķis, kā arī noteikti gribu izbaudīt šo pasākumu,'' nobeidz Galli.

Atgādināsim, ka šis braucējs, kurš tiek dēvēts par ''karstasinīgo'' itāli, WRC rallijā daudziem palicis atmiņā gan ar savu vienreizējo braukšanas stilu, gan ar saviem komentāriem, gan arī ar izdarībām rallijā un ārpus tā. Taču visvairāk atmiņā palikuši divi gadījumi, kad vienā reizē Galli, strauji metot pudeli, salauza stūrmanim degunu, bet citā reizē viņš pēc ātrumposma atļāvās iesist stūrmanim pa galvu.

Galli testi ar rallijkrosa auto:

Galli priecē skatītājus 2014.gada Leģendu rallijā:

Iespējams, iespaidīgākā sānslīde rallijā:
Komentāri
ozolins 29.09.2016 13:46
https://youtu.be/8TGO7WI1OM8
Labāka sānslīde.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png