profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Žēl, ka manu rezultātu sabojāja organizatoru neprofesionālā rīcība

Go4speed 19.09.2016 - 19:43 Nitišs: Žēl, ka manu rezultātu sabojāja organizatoru neprofesionālā rīcība
Reinis Nitišs trasē. Foto: reinisnitiss.com

Svētdien noslēdzās Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sacensības Barselonā. Reinis Nitišs, startējot ar Olsbergs MSE sagatavotu mašīnu, ierindojās 13. vietā, sacensības noslēdzot kā pirmais rezervists.

Otrā sacensību diena sportistus un līdzjutējus Barselonas trasē lutināja ar saulainu un siltu laiku. Trešās kvalifikācijas startā Reinis pieļāva nelielu kļūdu, kā rezultātā Nitišs iesaistījās cīņā ar Volkswagen RX Sweden vienības braucēju Antonu Marklundu, bet vēlāk arī zaudēja vērtīgas sekundes aiz Kena Bloka, kura auto apstājās trasē tehnisku problēmu dēļ. Savukārt pirms ceturtās kvalifikācijas sacensību organizatori nolēma ar ūdens palīdzību risināt putekļu problēmu trasē, pamatīgi sabojājot pirmo divu braucienu apļu laikus. Kvalifikācijās Nitišs uzrādīja attiecīgi 15. un 11. laiku un sacensības noslēdza ar 13. vietu kopvērtējumā.

"No vienas puses esmu ļoti apmierināts ar šo nedēļas nogali Barselonā. Apguvu auto, sastrādājos ar komandu un, neskatoties uz treniņu trūkumu, spēju uzrādīt konkurētspējīgu rezultātu. Tas ļauj pozitīvi skatīties nākotnē un cerēt, ka Latvijā varēšu iepriecināt daudzos līdzjutējus. No otras puses ļoti liels rūgtums sirdī, ka šajās sacensībās manu (un vairāku citu sportistu) rezultātu sabojāja neprofesionāla organizatoru rīcība, turklāt šādas rīcības sekas iespējams ietekmēs arī to, kurš sezonas beigās kļūs par čempionu!" atzīst Renis Nitišs.
 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png