profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Dorana vietu JRM komandā ieņems pieredzējis franču autobraucējs

Go4speed 15.08.2016 - 00:28 Dorana vietu JRM komandā ieņems pieredzējis franču autobraucējs
Gerlēns Šišerī darbībā. Foto: www.jrm-group.com

Jau ziņojām, ka pirms kāda laika britu rallijkrosa braucējs Liams Dorans, kurš ar Reini Nitišu un Jāni Baumani startē pasaules rallijkrosa čempionātā, iekūlās pamatīgās nepatikšanās. Dorans ar savu kompāniju izvicināja dūres gan ar apsargiem, gan citiem Norvēģijas autosporta sacensību Gatebil pasākuma apmeklētājiem, tādējādi nokļūstot uz brīdi arī aiz restēm. Pēc šī atgadījuma JRM komanda, kuras sastāvā Dorans šogad startēja pasaules rallijkrosa čempionātā, lauza līgumu ar 29 gadus veco sportistu.

Tagad JRM komanda paziņoja, ka tās sastāvā Francijas, Spānijas un Vācijas posmos brauks Gerlēns Šišerī. 37 gadus vecais pilots, kurš brauks ar Mini RX Supercar automašīnu, savas karjeras laikā ir startējis gan rallijos (tai skaitā arī WRC rallijā), gan rallijreidos. 2010.gadā viņš izcīnīja augsto 5. vietu Dakaras rallijreidā.


Foto: Petr Lusk

''Ar nepacietību gaidu, kad varēšu ar Mini RX Supercar automašīnu startēt JRM komandas sastāvā. Kopš pagājušā gada Francijas posma mēs izskatījām vairākus variantus, tai skaitā bija arī plāns šogad aizvadīt pilnu Eiropas RX sezonu. Lai arī gada laikā sacensību līmenis ir ļoti audzis, mans plāns joprojām ir diezgan reāls – izbaudīt braukšanu un šo trako atmosfēru. Ar nepacietību gaidu, kad varēšu braukt savu līdzjutēju priekšā. Man vēl ir daudz jāmācās, taču ir patīkami būt daļai no šī šova, kā arī ir patīkami sacensties ar tādiem slaveniem autosportistiem,'' saka Gerlēns Šišerī.

''Čičerī mūs pagājušajā gadā pārsteidza ar savu profesionālo pieeju, kā arī ar spēju ātri aprast un sacensties ar konkurentiem sāns pie sāna. Viņam vēl būs jāaprod ar mūsu divu litru jauno dzinēju, taču esmu pārliecināts, ka viņš uzreiz būs ātrs,'' saka komandas vadītājs Džeims Ramzijs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png