profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Solbergs: Marklunds mana auto aizmugurē ieskrēja ar 140 km/h lielu ātrumu (VIDEO)

Go4speed 10.08.2016 - 00:13 Solbergs: Marklunds mana auto aizmugurē ieskrēja ar 140 km/h lielu ātrumu (VIDEO)
Avārijas brīdis. Foto: instagram.com/p/BI2TT05h1Jq/

Jau ziņojām, ka svētdien Kvebekas pievārtē, Trois-Rivieres sacīkšu trasē, noslēdzās pasaules rallijkrosa čempionāta septītais posms, kurā negaidītu uzvaru izcīnīja Timijs Hansens, kurš finālā iekļuva tikai kā rezervists. Diemžēl uzreiz pēc finiša notika sadursme, kur Solbergs saņēma ļoti spēcīgu sitienu pa mašīnas aizmuguri. Pēc šī negadījuma norvēģu pilots tika nogādāts slimnīcā, kur, par laimi, viņam nopietnas traumas netika konstatētas.

Kā vēlāk noskaidrojās, tad Antona Marklunda auto pēc finiša bija priekšējo bremžu defekts, ka rezultātā sportists lielā ātrumā ieskrēja Solberga mašīnas aizmugurē. ''Sitiens bija smags… Iespējams, spēcīgākais manā karjerā,” no slimnīcas vēlāk ziņoja Solbergs.


Foto: Rihards Baumanis / Baumanis Motorsport Photography

Vēlāk pilots atzina, ka auto šajā sadursmē esot cietis ļoti spēcīgi. ''Protams, fināls šoreiz neizdevās tā, kā bija plānots,” iesāk Peters Solbergs, kurš izcīnīja piekto vietu. ''Dati rāda, ka Marklunds manas mašīnas aizmugurē ieskrēja ar apmēram 140 km/h lielu ātrumu, kamēr es braucu ar 35 km/h lielu ātrumu. Tobrīd redzēju, ka sacensību uzvarētājs Timijs Hansens priecājās, tāpēc samazināju ātrumu, taču tad sekoja spēcīgs sitiens pa aizmuguri.''

''Pēc negadījuma devos uz slimnīcu, lai veiktu pārbaudes. Par laimi, man viss ir kārtībā, tikai ir lielas sāpes. Diemžēl mašīna neizskatās labi. Tā ir ļoti sliktā stāvoklī, tāpēc tagad manai komandai priekšā ir liels darbs, lai savestu auto kārtībā uz Francijas posmu. Žēl, jo kvalifikācijā mēs izcīnījām maksimumu, kā arī pusfinālā izcīnīju uzvaru, taču tagad mums jāstrādā kā trakiem, lai paspētu uz Francijas posmu,'' nobeidz Solbergs, kurš šobrīd ir čempionāta kopvērtējuma līderis.

Avārijas brīdis:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png