profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Dorans pēc vētrainās ballītes notikumiem zaudē vietu komandā

Go4speed 18.07.2016 - 23:29 Dorans pēc vētrainās ballītes notikumiem zaudē vietu komandā
Liamam Doranam vairs nav vieta JRM komandā. Foto: erc24.com

Jau ziņojām, ka nesen britu rallijkrosa braucējs Liams Dorans, kurš ar Reini Nitišu un Jāni Baumani startē pasaules rallijkrosa čempionātā, iekūlās pamatīgās nepatikšanās. Dorans ar savu kompāniju esot izvicinājuši dūres gan ar apsargiem, gan citiem Norvēģijas autosporta sacensību Gatebil pasākuma apmeklētājiem, tādējādi nokļūstot uz brīdi arī aiz restēm. Tāpat tika ziņots, ka Dorans esot lēkājis pa citām automašīnām, tai skaitā arī pa 100 000 eiro vērtu Lamborghini.

Kā ziņo portāli erc24.com un fiaworldrallycross.com, tad JRM komanda, kuras sastāvā Dorans šogad startēja pasaules rallijkrosa čempionātā, ir lauzusi līgumu ar 29 gadus veco sportistu. Līgums gada sākumā tika noslēgts uz visu sezonu, taču pēc pēdējiem notikumiem Norvēģijas pasākumā komanda nolēmusi lauzt šo vienošanos.


Norvēģijas posmā Dorans pēc sadursmes ar Nitišu uzmeta kūleni. Foto: Rihards Baumanis / Baumanis Motorsport Photography

''JRM Racing nolēmusi pārtraukt vienošanos ar Liamu Doranu, kuram vēl bija jāstartē šīs sezonas pēdējos sešos pasaules RX posmos. Pēdējās sacīkstes, kuras sportists aizvadīja šajā komandā, bija Zviedrijas RX posms,” teikts komandas oficiālajā paziņojumā.

''Vienošanās ar komandu ir lauzta. Tā ir iekšējā lieta, tāpēc nekādu plašāku komentāru nebūs,” saka JRM Racing vadītājs Džeims Ramzijs.

Dorans, kurš šosezon startēja ar MINI RX Supercar automašīnu, aizvadītajos sešos posmos sakrāja deviņus ieskaites punktus, kas kopvērtējumā viņam deva vien 19.vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png