profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša un Baumaņa konkurents iekuļas nopietnās nepatikšanās (VIDEO)

Go4speed 13.07.2016 - 14:56 Nitiša un Baumaņa konkurents iekuļas nopietnās nepatikšanās (VIDEO)
Foto: Henrik Oulie

Britu rallijkrosa braucējs Liams Dorans, kurš ar Reini Nitišu un Jāni Baumani startē pasaules rallijkrosa čempionātā, iekūlies pamatīgās nepatikšanās. Dorans ir sportists, par kuru ik pa laikam ir dzirdami dažādi atgadījumi, jo sportistam ik pa laikam sanāk iekulties kādās nepatikšanās. Jāatzīmē, ka pirms kāda laika Doranam par kādu pārkāpumu uz laiku tika apturēta FIA licence.

Aizvadītajās brīvdienās Norvēģijā norisinājās lielas autosporta sacensības Gatebil, kur sportisti pa 3,2 kilometrus garu trasi ar dažādām mašīnām veic dažādus paraugdemonstrējumu braucienus. Pēc sacensībām, spriežot pēc pieejamajām fotogrāfijām, bija arī visai vētraine ballīte līdz pat rīta gaismai. Šajā pasākumā piedalījās arī pasaules RX dalībnieks Liams Dorans, taču šīs sacensības sportists atcerēsies ilgu laiku.


Foto: Henrik Oulie

Kā sociālajos tīklos ziņo gan aculiecinieki, gan arī daži norvēģu mediji, tad Dorans ar savu kompāniju esot izvicinājuši dūres gan ar apsargiem, gan citiem pasākuma apmeklētājiem, tādējādi nokļūstot uz brīdi arī aiz restēm. Tiek ziņots, ka Dorans trasē esot sasitis konkurentu auto, kā arī pēc sacensībām viņš ar savu kompāniju, iespējams, alkohola vai narkotisko vielu iespaidā, esot lēkājis pa citām automašīnām, tai skaitā arī pa 100 000 eiro vērtu Lamborghini. "Viņš (Dorans) lēkāja pa cita sportista automašīnu tā, ka tā nebija spējīga nākamajā dienā iziet uz starta. Vai Tu uzskati, ka tas ir normāli," kāds aculiecinieks Facebook atbild kādam citam lietotājam.

Kāds Sebastians Larsons Facebook ziņo, ka sākotnēji Dorans sestdienas vakarā ticis izmests no kādas VIP ballītes. Vēlāk Monster Energy teltī (Monster atbalsta Doranu) notika ballīte, kur divi apsargi esot palūguši kompānijai pagriezt klusāk mūziku. Tas arī tika izdarīts, bet līdz ko apsargi bija prom, tā atkal skanēja mūzika virs atļautā skaļuma. Apsargi vēlreiz atgriezās, lai palūgtu pagriezt klusāk mūziku, taču šoreiz šīs sarunas noslēdzās ar kautiņu.


Foto: Henrik Oulie

Kā redzams zemāk esošajā video, tad arī Dorans ir viens no tiem, kurš aktīvi iesaistījās dūru vicināšanā. Kā ziņo minētais aculiecinieks, tad brīdī, kad trasē ieradās policija, tad Dorans ar vēl dažiem cilvēkiem esot mukuši aiz lielas telts, lai paslēptos no policijas (Dorans, iespējams, pat esot paslēpies zem automašīnas).

Kā ziņo norvēģu portāls vg.no, tad kopā tika aizturēti 12 cilvēki, no kuriem deviņi esot bijuši reibumā. Tāpat tiek ziņots par vairākiem (5 - 6) cietušajiem, kuriem esot gan zobu, gan žokļu, gan arī cita rakstura traumas. Norvēģijas policija apstiprina, ka vairāki cilvēki tika arestēti un uz kādu laiku tika ievietoti īslaicīgā aizturēšanās izolatorā.


Foto: Henrik Oulie

Šobrīd visi materiāli nodoti policijas rīcībā un ir sākusies izmeklēšana.

Šeit ir video, kur redzams, kā apmēram 30 cilvēki, kur galvenajā lomā ir Dorans, vēršas pret četriem cilvēkiem, kuri par daudz esot aplējuši Monster Energy meitenes. 

Dorans ar kompāniju iesaistās asumos ar apsardzi:

Atgādināsim, ka nesen notikušajā Norvēģijas rallijkrosa posmā pēc sadursmes ar Reini Nitišu Liams Dorans uzmeta kūleni.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png