profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baumanis, Nitišs un Marklunds futbola laukumā pārspēj Arsenal zvaigznes (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 05.05.2016 - 00:31 Baumanis, Nitišs un Marklunds futbola laukumā pārspēj Arsenal zvaigznes (VIDEO)
Rallijkrosa komanda. Foto: Ekrānšāviņš

Rallijkrosa starpsezona nav tikai laiks, kad sportisti un to komandas gatavojas jaunajai sezonai. Bez šiem darbiem braucēji bieži vien piedalās dažādos reklāmas pasākumos. Martā tādā pasākumā piedalījās arī abi Latvijas pasaules rallijkrosa braucēji Jānis Baumanis un Reinis Nitišs. Par to, kas šis bija par pasākumu un kas tajā bija jādara, to portālam Go4speed stāsta “World Team RX Austria” pilots Jānis Baumanis.

''Pirms kāda laiciņa no pasaules rallijkrosa čempionāta organizatoriem un oficiālajiem rallijkrosa riepu piegādātājiem Cooper tire saņēmām uzaicinājumu piedalīties filmēšanā ar pasaules slavenā futbola kluba Arsenal zvaigznēm. Šajā pasākumā bija jāreklamē riepas, kā arī, protams, neiztika bez futbola” stāsta pagājušā gada Eiropas rallijkrosa čempions Super 1600 klasē Jānis Baumanis.

''Pasākums bija noorganizēts ļoti labi un ļoti augstā līmenī - daudz kameru, kā arī apkārt bija daudz profesionālu cilvēku, tehnikas, dažādas gaismas u.t.t. Mums katram piesprauda mikrofonu, tāpēc brīžiem sajūtas bija tādas, it kā tiktu uzņemta filma. Ierodoties notikuma vietā, saņēmām stingras instrukcijas par to, ka nedrīkstam neko bildēt un filmēt. Tāpat arī katram mums iedeva īpašu Arsenal atbalstītāja apģērbu.”

''Rallijkrosa braucēju komandā startēju es, Reinis Nitišs un Antons Marklunds, bet Arsenal pārstāvēja Mesuts Ezils, Olivjē Žirū un vārtsargs Deivids Ospina.”

''Šajā pasākumā vārtos (kreisajā un labajā pusē) svirās bija iekārtas riepas. Kad tās sviras atlaida, tās riepas kustējās un mums no kādiem 14 metriem, sitot bumbu, bija jātrāpa vārtos cauri riepām, kuras tobrīd kustējās. Sākumā mēs kādu pusstundu patrenējāmies, taču pa to laiku iznāca izsist cauri riepai tikai pāris reizes, jo bija ļoti grūti. Pēc tam mūs sadalīja komandās, kur es kopā ar Ezilu izcīnījām uzvaru. Pēc tam mēs rallijkrosa braucēji cīnījāmies pret futbolistiem. Pateicoties Marklunda precīzajam sitienam, uzvaru svinēja rallijkrosa braucēji. Kopā atmosfēra bija jautra un pozitīva, jo Arsenal spēlētājiem piemīta laba humora izjūta. Paldies organizatoriem par šo iespēju!” nobeidz Baumanis.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png