profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

U.Traubergs: Mums jālepojas, ka tādās rallijkrosa sacensībās brauks trīs latvieši

Mārtiņš Jankovskis 14.04.2016 - 22:32 U.Traubergs: Mums jālepojas, ka tādās rallijkrosa sacensībās brauks trīs latvieši
Foto: reinisnitiss.com

Vēl viena diena atlikusi līdz brīdim, kad Portugālē startēs jaunā Pasaules un Eiropas rallijkrosa sezona, kas šogad solās būt vēl īpašāka. Uz starta starta starp Eiropas un Pasaules rallijkrosa zvaigznēm izies arī trīs latviešu braucēji – Reinis Nitišs, Jānis Baumanis un viņa brālis Artis Baumanis. Tāpat Eiropas RX čempionātā redzēsim arī brāļu Ivo un Uģa Traubergu TT Motorsport komandu.

Pirms jaunās rallijkrosa sezonas Uģis Traubergs sarunā ar portālu Go4speed atzina, ka šis gads solās būt ļoti saspringts un aizraujošs, jo dalībnieku sastāvs esot ļoti spēcīgs. Jautājot par mūsu braucējiem, Uģis piebilda, ka šobrīd nav zināms, cik spēčigas būs mūsu braucēju komandas, taču viņš ir pārliecināts, ka mūsu rallijkrosa zvaigznes izdarīs visu, kas būs viņu spēkos.


Reinis Nitišs, Artis un Jānis Baumaņi

''Viegli nebūs nevienam, jo tāds sastāvs, kāds šobrīd ir Super 1600 klasē, nav bijis ilgus gadus. Ja šeit cīņās būs ļoti sīvas, tad par lielo SuperCar klasi pat bail minēt, kas tur var notikt. Domāju, ka ''Peugeot'' komanda būs ļoti stipra, un pārējiem sportistiem šī vienība būs jāķer. Šobrīd neviens nezina, kā veiksies Reinim jaunajā komandā ar jauno auto, bet man ir 100% pārliecība, ka gan Reinis, gan Jānis, gan Artis kā braucēji izdarīs visu vislabākajā formā. Vairāk šobrīd man ir bažas par automašīnu tehnisko pusi, jo sezonas sākums daudziem būs smags. Bet par braukšanu man par mūsu braucējiem šaubu nav, jo viņi sevi parādīs no vislabākās puses. Mums ir jālepojas, ka tādās sacensībās brauks trīs latvieši,'' saka Uģis Traubergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png