profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs un brāļi Baumaņi uzzina Portugāles rallijkrosa posma konkurentus

Go4speed 02.04.2016 - 07:56 Nitišs un brāļi Baumaņi uzzina Portugāles rallijkrosa posma konkurentus
Foto: Rihards Baumanis

Pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionāta organizatori publicējuši Portugāles RX posma dalībnieku sarakstu. Jaudīgākajā Supercar klasē, kurā startēs arī Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, uz starta izies 23 ekipāžas, kuru vidū būs tādas zvaigznes kā Peters Solbergs, Sebastjans Lēbs, Kens Bloks, Matias Ekstroms, Timijs Hansens un citi.

Šajā starpsezonā ļoti daudz braucēju mainīja savas komandas. Peugeot-Hansen komandā līdzās Hansenam šogad startēs Lēbs, kas liecina par to, ka komandu ieskaitē šī vienība būs galvenā favorīte uz uzvaru ražotāju kausā. Volkswagen RX Zviedrijas komandas sastāvā ar ''Volkswagen Polo'' brauks Johans Kristofersons un Antons Marklunds, tikmēr divkārtējais DTM čempions Ekstroms EKS RX komandā brauks kopā ar Topi Heikinenu.


Foto: Rihards Baumanis

Ar trīs mašīnām Portugālē startēs World RX Team Austria komanda. Bez Jāņa Baumaņa un Timura Timerzjanova šajā vienībā vēl brauks Maks Pučers. Ļoti spēcīga solās būt Hoonigan Racing Division komanda, kuras sastāvā startēs Kens Bloks un Andreas Bakerūds. Tikmēr Nitiša pagājušā gada Olsbergs MSE komandu šogad pārstāvēs Kevins Eriksons un Niklas Gronholms.

ALL-INKL.com Munnich Motorsport komandā ar jaunajām ''Seat Ibiza Supercar'' mašīnām brauks Reinis Nitišs un Renē Munihs. Tikmēr britu zvaigzne Liams Dorans šogad pārsēdies pie ''Mini RX'' automašīnas stūres.


Foto: Rihards Baumanis

Rekordliels dalībnieku skaits būs Super 1600 klasē, kurā startēs Artis Baumanis. Pavisam kopā uz starta šajā priekšpiedziņas klasē plāno iziet 33 sportisti no 14 dažādām valstīm. Uz starta izies arī spēcīgais dānis Ulriks Linemans, kurš katru gadu ir starp favorītiem uz uzvaru kopvērtējumā. Interesanti būs pavērot, kā klāsies krievu sportistam Jegoram Saņinam, kurš ar ''Lada Kalina'' mašīnu brauks brāļu Traubergu TT Motorsport komandā. Kopā Baltiju pārstāvēs seši sportisti (trīs igauņi, divi lietuvieši un viens latvietis).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png