profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Olsbergs vienība nosauc sastāvu; Latvijas RX posma laikā trases malā redzēsim Gronholmu

Go4speed 17.03.2016 - 13:01 Olsbergs vienība nosauc sastāvu; Latvijas RX posma laikā trases malā redzēsim Gronholmu
Markuss Gronholms. Foto: QBA/ERC24

Pēc tam, kad noskaidrojās, ka Andreas Bakeruds šogad startēs Kena Bloka komandā, bet Reinis Nitišs pārstāvēs vācu vienību, aktuāls kļuva jautājums, kurš brauks Olsbergs MSE komandā.

Šodien noskaidrojies, ka tās komandā brauks divi jauni un talantīgi braucēji – 19 gadus vecais Kevins Eriksons (komandas vadītāja dēls) un 19 gadus vecais Niklas Gronholms (divkārtējā WRC čempiona Markusa Gronholma dēls). Zināms, ka Markus Gronholms būs gan komandas menedžeris, gan arī spoteris savam dēlam. Abi sportisti brauks ar uzlabotajām ''Ford Fiesta RX'' Supercar automašīnām. Paralēli startiem pasaules RX abi sportisti brauks arī savos nacionālajos čempionātos.


Andreas un Kevins Eriksoni. Foto: JKR/ERC24

''Markus, es un Jusi Pinomaki diskutējām, kā vislabāk veiksmīgi turpināt attīstīt jaunos braucējus. Mēs visi bijām vienisprātis, ka mēs grib izveidot čempionus. Lai arī viņiem šobrīd ir tikai 19 gadi, viņi jau ir izcīnījuši pāris titulus,'' saka komandas vadītājs Andreas Eriksons.


Markuss un Niklas Gronholmi. Foto: JoLo/ERC24

''Šogad mēs koncentrēsimies, lai attīstītu nākotnes čempionus. Mūsu braucēju attīstībai būs ļoti svarīgi gan 12 Pasaules RX posmi, gan arī vietējā mēroga sacensības. Abi ir braukuši dažādās sacensībās, taču tagad sākas īstais fināla posms, lai būtu labākie. Tagad varēšu cīnīties rallijkrosā ar maniem bijušajiem WRC konkurentiem Sebastjanu Lēbu un Peteru Solbergu. Jāatzīst, ka ir brīži, kad gribas atgriezties pie sporta mašīnas stūres... Taču nākotnes vārdā ir svarīgi, ko mēs gatavojam šodien. Ir laiks, lai dzimtu jaunie čempioni,'' saka Markuss Gronholms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png