profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Artis Baumanis jauno rallijkrosa sezonu sāks Anglijā

Mārtiņš Jankovskis 14.03.2016 - 19:10 Artis Baumanis jauno rallijkrosa sezonu sāks Anglijā
Artis Baumanis. Foto: Rihards Baumanis

Kā ziņo rallycrossbrx.com, tad otrajā Anglijas rallijkrosa čempionāta posmā, kas notiks 27.-28 martā, uz starta izies arī Set Promotion komanda. Mājas lapā teikts, ka somu komandas sastāvā Super 1600 klasē ar uzlabotajiem ''Renault Twingo'' brauks krievu braucējs Timurs Šigabutdinovs un Artis Baumanis. Iespējams, pēdējā brīdī komanda pieteiks vēl arī trešo braucēju. Tāpat uz starta izies spēcīgais Ulriks Linemans, kurš startēs ar ''Peugeot 208''. Pagājušajā gadā dāņu sportists Eiropas rallijkrosa čempionātā Super 1600 klasē izcīnīja otro vietu, piekāpjoties Jānim Baumanim, kurš kļuva par Eiropas čempionu.

Kā atzīst Set Promotion komandas menedžeris Kalle Pinomaki, tad šī esot lieliska trase, kur komandas braucēji ātri var pierast pie ātruma un labāk sagatavoties sezonas pirmajam Eiropas rallijkrosa čempionāta posmam, kas notiks Portugālē.


Artis Baumanis. Foto: Rihards Baumanis

''Šis posms ir ļoti noderīgs mūsu braucējiem. Šīs sacensības ļaus mums labāk sagatavoties gan Portugāles posmam, gan arī Anglijas RX posmam, kas vēlāk notiks šajā pašā trasē. Braucēji ir priecīgi par šādu iespēju izmēģināt spēkus pirms jaunās sezonas sākuma. Viņiem ir svarīgi pēc garajām ziemas brīvdienām atkal ieiet sacīkšu režīmā. Viņi šajā posmā varēs censties atrast savas maksimālās robežas, nedomājot tik ļoti par rezultātu. Tas viņiem ļaus nostiprināt pārliecību,'' saka Kalle Pinomaki.

Atgādināsim, ka Set Promotion komandas sastāvā 2015.gadā par Eiropas rallijkrosa čempionu Super 1600 klasē tika kronēts Jānis Baumanis, bet šogad, visticamāk, viņa pēdās ies Artis Baumanis, kurš startēs Eiropas rallijkrosa čempionātā. Pagājušajā gadā Artis debitēja Rallycross Challange čempionātā, kur sezonas kopvērtējumā mūsu sportists izcīnīja augsto otro vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png