profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Stundas laikā izpērk A tribīnes biļetes uz rallijkrosa posmu Biķerniekos

Mārtiņš Jankovskis 10.03.2016 - 11:43 Stundas laikā izpērk A tribīnes biļetes uz rallijkrosa posmu Biķerniekos
Foto: Jānis Vanks

Šodien kārstākā un apspriestākā tēma ir ieejas biļešu pārdošana uz Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmu Neste World RX of Latvia Biķerniekos, kas risināsies 1. un 2. oktobrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Plkst 10:00 no rīta sākās biļešu tirdzniecība, kura ilgst arī šobrīd. 

Kā liecina sociālajos tīklos pieejamā informācija, tad aktivitāte ir ļoti liela un gribētāju uz šo pasākumu ir daudz. Kamēr vieni sociālajos tīklos jau lepojas ar iegādātajām biļetēm, citi izsaka vilšanos, ka nav paspējuši laicīgi noreaģēt un iegādāties biļetes uz A sektoru, no kura būs pārskatāma lielākā trases daļa. 

Portāls sazinājās ar Biļešu servisu, kur saņēma apstiprinājumu tam, ka A sektors šobrīd ir izpirkts.

''Jā, uz šo brīdi varu apstiprināt, ka nepilnas vienas stundas laikā A tribīne ir izpirkta. B sektorā vēl ir pieejamas biļetes, taču arī tur to skaits sarūk. Uz šo brīdi varu teikt, ka biļetes pērk ļoti labi. Jāņem vērā to, ka vēl kādas divas vai trīs stundas A sektorā var parādīties kāda biļete, kura atgriezīsies pārdošanā, ja kāds būs pārdomājis vai nebūs pietikusi naudiņa uz konta. Tādi pirkumi tiek pārbaudīti un, ja kāds nav kādu biļeti apmaksājis, tad pēc brīža tā nonāk pārdošanā. Ir jāuzķer īstais brīdis,” portālam apstiprināja Biļešusrvisā. 


Foto: Rihards Baumanis

Atgādināsim, ka Visas ieejas biļetes paredzētas rallijkrosa sacensību vērošanai sestdien un svētdien, sniedzot autosporta līdzjutējiem iespēju klātienē vērot pasaules ātrākos rallijkrosa meistarus – leģendārus ārvalstu sacīkšu braucējus un vietējos latviešu talantus, kuri cīnīsies par uzvaru tepat Latvijā, visiem tik zināmajā Biķernieku trasē!

Jāatzīmē, ka pie interesantas atziņas nonācis autosportists Toms Freibergs, kurš saka: ''World RX of Latvia ir kā benzīngalvu dziesmusvētki, tāpēc arī visi tik strauji izpērk biļetes.'' Jāsaka, ka nevar nepiekrist šādai atziņai!

Kategorija 
Cena, EUR 
Ieeja dalībnieku parkā
Stāvvieta ST 
25,00 Būs iespējams iegādāties atsevišķu biļeti
Tribīne D 40,00 Iekļauta
Tribīne C 45,00 Iekļauta
Tribīne B 65,00 Iekļauta
Tribīne A 75,00 Iekļauta
Tribīne VIP 300,00 Iekļauta

Ieejas biļešu cenas pakārtotas tribīņu izvietojumam un trases pārredzamībai no tām – lētākās biļetes būs iespējams iegādāties stāvvietu sektorā, tās maksās 25,00 eiro, bet sēdvietas tribīnē, no kuras varēs pārredzēt lielāko daļu trases – 75,00 eiro. Sēdvietas tribīnēs nebūs numurētas, ļaujot skatītājiem pašiem izvēlēties sev vēlamo sēdvietu un veidot fanu grupas. Bērniem līdz sešu gadu vecumam (ieskaitot) ieeja pasākuma norises vietā būs bez maksas, bet bērniem no septiņu līdz divpadsmit gadu vecumam (ieskaitot) ieejas biļetes varēs iegādāties ar 20% atlaidi. Savukārt personām ar invaliditāti ieeja Biķernieku trasē būs bez maksas, bet viņa asistentam paredzēta ieejas biļete par pazeminātu cenu – 10,00 eiro.

Apmeklētājiem, kuri vēlas izbaudīt īpašas ērtības, sacensību organizatori piedāvā iegādāties biļetes, kuras ļaus apmeklēt īpašo viesu jeb VIP sektoru.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png