profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Reinis Nitišs šāgada pasaules rallijkrosa čempionātā startēs ar 'Seat' automašīnu

Go4speed 01.03.2016 - 12:23 Reinis Nitišs šāgada pasaules rallijkrosa čempionātā startēs ar 'Seat' automašīnu
Reinis Nitišs. Publicitātes foto

Šodien noskaidrojies, ka Reinis Nitišs 2016. gada Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sezonā startēs Vācijā bāzētās All-Inkl.com Racing komandas sastāvā un visos čempionāta posmos pilotēs jaunuzbūvētu ''Seat Ibiza RX Supercar'' automašīnu.

Pēc divām sezonām zviedru komandas Ford Olsbergs MSE sastāvā, kuru laikā izcīnīti septiņi goda pjedestāli, tostarp viena uzvara, Reinis Nitišs saņēma piedāvājumu pievienoties All-Inkl.com Racing komandai, kura līdz šim pasaules čempionātā startēja ar ''Audi S3 RX'' spēkratiem. Paralēli rallijkrosam All-Inkl.com Racing komanda piedalās arī FIA pasaules salonauto čempionātā (WTCC), kā arī FIA GT1 čempionātā.


Publicitātes foto

"FIA pasaules rallijkrosa čempionāts šobrīd ir straujas attīstības fāzē un pērnās sezonas izskaņā mēs uzsākām sarunas ar vairākām komandām, taču tieši All-Inkl.com Racing komanda pārliecināja ar savu rīcības plānu un potenciālo izaugsmi. Komandā strādā inženieri un speciālisti, kuri daudzu gadu garumā ir krājuši pieredzi nozares vadošajos sporta veidos – gan GT1, gan WTCC, gan rallijkrosā. Divu gadu laikā, startējot ar ''Audi S3 RX'' mašīnām, komanda guvusi neatsveramas zināšanas, un es ticu, ka ar jaunajiem Seat spēkratiem varēsim būt konkurētspējīgi čempionāta dalībnieki!" par komandas maiņu stāsta Reinis Nitišs.


Reinis Nitišs kopā ar komandas īpašnieku. Publicitātes foto

“Es Reini pazīstu jau vairākus gadus, agrāk viens pret otru sacentāmies Super1600 klasē. Viņš ir jauns, ātrs un ļoti labs. Jau vairākus mēnešus mēs neatlaidīgi strādājam pie jaunās automašīnas sagatavošanas un ceru, ka Reinis ar to spēs cīnīties ne tikai par vietu uz pjedestāla, bet arī par tā augstāko pakāpienu!” Reiņa Nitiša pievienošanos komandai komentē tās īpašnieks Renē Munihs.


Reinis Nitišs. Publicitātes foto

Tāpat noskaidrojies, ka 2016. gada sezonā visu 12 rallijkrosa pasaules čempionāta posmu tiešraides būs redzamas Lattelecom Televīzijas kanālā Best4Sport TV. ''Latvijai ir vairāki lieliski iemesli, kāpēc šeit sarīkot čempionāta posmu – pie mums ir viegli nokļūt, trasei ir sena un leģendāra vēsture, mums ir entuziastiski cilvēki un ātri vietējie braucēji. Sadarbība ar Lattelecom ļaus Biķerniekos sarīkot pasaules līmeņa sacensības, un pārsteigt gan braucējus, gan līdzjutējus, kā arī pasaules medijus,” saka Raimonds Strokšs, RA Events direktors, Latvia RX organizators.
Komentāri
robs 01.03.2016 16:05
Prieks par Reini un lai viņam veicas. Sezona būs interesanta, jo visdrīzāk tieši Reinim būs jaunais Seats jātestē, jāregulē un jāpadara ātrāks par konkurentiem (OMSĒ to darīja citi vīriņi). Būs jauna pieredze, kas noteikti noderēs.
gt99 01.03.2016 14:47
Nē, komandas boss Munihs būs otrs. Mani vairāk interesē, kas notiek ar Olsbergs MSE, visi pagājušā gada piloti ir prom. Bakerūds uz Ford, Timurs blakus Baumanim...
dukats 01.03.2016 12:54
Vai komandā būs tikai viens pilots...??
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png