profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tuvākajās dienās gaidāms Baumaņa paziņojums; neskaidrība par Nitiša plāniem

Go4speed 13.12.2015 - 23:44 Tuvākajās dienās gaidāms Baumaņa paziņojums; neskaidrība par Nitiša plāniem
Reinis Nitišs. Foto: reinisnitiss.com

Šīs nedēļas sākumā Jāņa Baumaņa tēvs un menedžeris Andris Baumanis dosies uz Austriju, lai aizvadītu izšķirošās pārrunas ar pasaules rallijkrosa čempionāta komandu RX Team Austria, ziņo autocross,lv. Ja sarunās nenotiks dramatiski pavērsieni, sapulcei vajadzētu sekot oficiālam paziņojumam par Jāņa pievienošanos komandai SuperCar pasaules čempionātā.

Baumanis šīs komandas sastāvā aizvadīja pēdējo pasaules čempionāta posmu Argentīnā, sasniedzot gadu vecās vienības augstāko rezultātu – ceturto vietu.

Par to, ka Baumanis ir ceļā uz Team Austria nākamā gada sastāvu, aizdomas ir jau kopš Itālijas sacīkstes, kad komandas redzamākā persona Manfreds Štols svinību laikā simboliski uzdāvināja Jānim komandas kreklu un atribūtus. Tomēr tam seko praktiskais darbs pie sadarbības oficiālas noformēšanas.

Interesanti, ka komandas šefs Makss Puhers kādā Austrijas televīzijas autosportam veltītā raidījumā jau komentējis, ka “Jānis Baumanis ir ļoti tuvu ienākšanai komandā”.

Tikmēr joprojām liela neskaidrība par Reiņa Nitiša plāniem 2016. gadā. Pašlaik tiek meklēts nepieciešamais finansējums, kā arī komanda, jo nav pārliecības, ka izdosies turpināt sadarbību ar Olsbergs MSE vienību.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png