profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Solbergs izpļāpājas - Lēbs nākmgad brauks pasaules rallijkrosa čempionātā

Go4speed 03.12.2015 - 10:56 Solbergs izpļāpājas - Lēbs nākmgad brauks pasaules rallijkrosa čempionātā
Iespējams, Lēbs un Solbergs nākamgad brauks vienā komandā. Foto: www.zimbio.com

Aizvadītajās brīvdienās par divkārtējo pasaules rallijkrosa čempionu tika kronēts norvēģis Peters Solbergs, kuram šis bija otrais RX tituls divos gados. Pēc sacensībām pilots atzina, ka šo titulu bija grūti izcīnīt, taču kopā ar lielisko komandu viņš to spēja paveikt.

Pirms Argentīnas RX posma sportists savā Facebook profilā ievietoja paziņojumu, ka viņš pārdod savu automašīnu, ar kuru nu jau divus gadus viņam izdevies izcīnīt čempiontitulu. Arī beidzoties sezonai, Solbergs lika noprast, ka nākamgad viņš, iespējams, rallijkrosā startēs ar citas markas automašīnu.


Peters Solbergs lido

''Mums tagad priekšā daudzas tikšanās, tai skaitā arī ar rūpnīcu ražotājiem. Redzēsim, kas no tā visa sanāks, taču mēs noteikti būsim atpakaļ 2016.gadā,'' saka Solbergs.

Taču kādā no sarunām ar norvēģu medijiem Solbergs nedaudz izpļāpājās un atklāja, ka deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs, kurš 2013.gadā debitēja rallijkrosā, nākamgad startēs pasaules rallijkrosa čempionātā.

''Nākamajā gadā Lēbs ar ''Peugeot'' automašīnu brauks rallijkrosā,” portālā motorsport.com.ru citēts Solbergs.


Lēbs pie rallijkrosa stūres. Foto: erc24.com

Un jāsaka, ka šāds variants ir ļoti reāls, jo nesen ''Citroen'' ar Lēbu pārtrauca ilggadējo sadarbību. Tagad Lēbs ir pievienojies ''Peugeot'', ar kuru franču leģenda janvāra sākumā startēs Dakaras rallijreidā. Tāpat Lēbs kādā no intervijām atzina, ka viņš nākamgad bez Dakaras rallija noteikti startēšot vēl kādās sacensībās, taču kurās, to sportists vēl neatklāja.

Līdz ar to, saliekot šobrīd visus pieejamos faktus (Lēba pievienošanos ''Peugeot'', Solberga tikšanos ar ražotājiem un mašīnas pārdošanu), ļoti iespējams, ka pasaules rallijkrosa čempionātā varētu startēt ''Peugeot'' rūpnīcas komanda, kuras sastāvā startētu Lēbs un ļoti iespējams, ka arī Solbergs!

Lēbs Francijas RX posmā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png