profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs un Baumanis uzzina Argentīnas RX posma konkurentus

Go4speed 15.11.2015 - 23:07 Nitišs un Baumanis uzzina Argentīnas RX posma konkurentus
Foto: reinisnitiss.com

Paziņoti sezonas noslēdzošā pasaules ralijkrosa čempionāta Argentīnas posma dalībnieki. Pavisam kopā uz starta izies 19 SuperCar mašīnas. Prieks, ka šo 19 braucēju vidū būs arī divi latviešu sportisti - Reinis Nitišs un Jānis Baumanis, kuram šīs būs pirmās sacīkstes "World RX Team Austria" komandas sastāvā. Mūsu sportists brauks vienā komandā ar bijušo WRC braucēju Manfredu Štolu. 

Starp visiem dalībniekiem, kuru vidū ir visi šī brīža ātrākie braucēji, savas otrās sacīkstes ar SuperCar mašīnu aizvadīs bijušais F1 pilots un WTCC seriāla braucējs Džianni Morbidelli, kurš brauks ''ALL-INKL.COM'' komandas sastāvā. Debiju SuperCar klasē piedzīvos šīs sezonas RX Lites sacīkšu uzvarētājs Kevins Hansens, kurš startēs ar ''Ford Fiesta'' automašīnu. Tāpat uz starta redzēsim vēl vienu RX Lites seriāla braucēju Tomasu Brinesonu, kurš brauks vienā komandā ar Topi Heikinenu.

Šobrīd par Pasaules RX titulu cīnās divi sportisti - Peters Solbergs un Timijs Hansens. Vislabākā situācijā šobrīd atrodas Solbergs, kuram nepieciešami tikai pieci punkti, lai otro gadu pēc kārtas kļūtu par čempionu. Tikmēr Reinis Nitišs pirms sezonas noslēdzošā posma kopvērtējumā ir septītais, par 15 punktiem atpaliekot no sestajā vietā esošā Matiasa Ekstroma. Atgādināsim, ka pirms jaunās sezonas sākuma Reinim no komandas bija uzdevums iekļūt Top 6.

Pilns dalībnieku sastāvs redzams ŠEIT.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png