profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jānis Baumanis: Uz Argentīnu es nebraukšu pēc rezultāta

Go4speed 10.11.2015 - 15:51 Jānis Baumanis: Uz Argentīnu es nebraukšu pēc rezultāta
Foto: Baumanis Motorsport

Kau jau ziņojām, komanda "World RX Team Austria" ir oficiāli apstiprinājusi, ka tās sastāvā Jānis Baumanis aizvadīs startu pasaules rallijkrosa noslēdzošajā posmā Argentīnā, kas norisināsies no 27. līdz 29. novembrim. Šis būs Jāņa Baumaņa pirmais starts otrpus okeānam. 

Iespējams, ka tieši šīs komandas sastāvā Jānis Baumanis startēs nākamajā pasaules rallijkrosa čempionāta sezonā ar Supercar automašīnu. Tomēr Baumaņa komanda apstiprina, ka galīgā vienošanās ar Austrijas komandu gan vēl nav panākta.

"Varu apstiprināt, ka došos uz Argentīnu un startēšu "World RX Team Austria" sastāvā Maksa Puhera vietā. Braukšu kopā ar Manfrēdu Štolu, kurš ir aizvadījis vairākas sezonas WRC rallijā un šogad aizvada pirmo pilno sezonu pasaules rallijkrosa čempionātā. Kā būs, grūti teikt, jo pirmo reizi būšu otrpus okeānam. Protams, trasē centīšos visu izdarīt pēc labākās sirdsapziņas, tomēr ir svarīgi atcerēties, ka uz Argentīnu es nebraukšu pēc rezultāta," pirms došanās uz noslēdzošos World RX posmu stāsta sportists.


Foto: Baumanis Motorsport 

"Tā man drīzāk būs iespēja tuvāk iepazīt komandu, saprast, kā viņi strādā, ko es varu pastāstīt inženieriem par sajūtām mašīnā, cik labi mēs varētu saprasties sacensību gaitā. Principā brauksim iegūt papildus pieredzi un rezultātam šoreiz būs otršķirīga loma."

Šī gan nebūs pirmā reize, kad Baumanis sēdīsies pie Supercar automašīnas stūres. Šogad jau trīs posmos Jānis startēja ar "Peugeot 208 WRX" automašīnu "Team Peugeot-Hansen" komandas jauno talantu attīstības programmas "Hansen Talent Development" ietvaros. Norvēģijas posmā Baumanis izcīnīja 3. vietu Eiropas RX ieskaitē. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png