profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baumanim rallijkrosa sezona vēl nav galā; Jānis ar SuperCar mašīnu startēs Argentīnā

Mārtiņš Jankovskis 26.10.2015 - 22:31 Baumanim rallijkrosa sezona vēl nav galā; Jānis ar SuperCar mašīnu startēs Argentīnā
Jānis Baumanis un Manfrēds Štols. Foto: Rihards Baumanis

Lai arī rallijkrosa sezona Jānim Baumanim beidzās Itālijā, kur mūsu sportists kļuva par Eiropas čempionāta Super 1600 klases čempionu, noskaidrojies, ka Jānis tomēr dosies arī uz Argentīnas RX pasaules posmu, kas notiks 27.novembrī.

Sarunā ar portālu Go4speed Baumanis atzina, ka viņš veic pārrunas ar vairākām komandām par iespēju 2016.gadā startēt jaudīgajā SuperCar klasē, taču viena komanda šobrīd ļoti vēlas redzēt Jāni savā sastāvā, kura arī mūsu sportistam piedāvā līgumu.

Lai labāk iepazītu, iespējams, savu 2016.gada komandu, Jānis dosies uz Argentīnu, lai startētu Manfrēda Štola komandas sastāvā.


Foto: Rihards Baumanis

''Pēc Itālijas RX posma pie mums pienāca ''World RX Austria'' komandas vadītājs un bijušais WRC pilots Manfrēds Štols (127 starti WRC), kurš izteica piedāvājumu visu nākamo gadu braukt viņu komandā. Tā kā līgums vēl nav parakstīts, tad šobrīd neko precīzāk nevaru pateikt. Taču šorīt no rīta (pirmdien) uzzināju, ka dosimies uz Argentīnas RX posmu, kur startēsim ar Štola komandas SuperCar mašīnu. Šajās sacensībās centīsimies iepazīt gan komandu, gan mašīnu, gan arī visu komandas atmosfēru,'' tā ''OvertimeTV'' raidījumā atzina Jānis Baumanis, kurš piebilda, ka viņa sapnis ir kādu dienu nobraukt Dakaras rallijreidā, taču, lai to izdarītu, viņam vispirms būs jānobrauc pāris ralliji.

Šosezon Štols piedalījies visos RX posmos, kopā izcīnot 75 punktus, kas viņam kopvērtējumā pagaidām dod 11.vietu. Labākais Štola sasniegums bija Itālijas RX posms, kur austrietis pirmo reizi sezonā iekļuva finālā, kur viņš izcīnīja piekto vietu.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png