profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša konkurents: Pēc uzvaras pusfinālā sajūtas bija tādas, it kā laimētu loterijā

Go4speed 11.08.2015 - 09:15 Nitiša konkurents: Pēc uzvaras pusfinālā sajūtas bija tādas, it kā laimētu loterijā
Tomijs Rustads. Foto: Tommy Rustad på farten

Pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) Kanādas posms noslēdzās ar franču sportista Deiva Džineja uzvaru, kuram šis bija otrais panākums šajā sezonā. Otrais palika Tomas Heikinens, bet trešais – Taners Fausts.

Atgādināsim, ka pirmajā pusfināla braucienā, kurā uz starta izgāja arī Reinis Nitišs, notika dramatiski pavērsieni, kā rezultātā no sacīkstēm izstājās vieni no favorītiem Reinis un Timijs Hansens, kamēr Peters Solbergs pēc sagriešanās palika ceturtais. Negaidīti pie uzvaras tika norvēģis Tomijs Rustads, kuram šis bija tikai otrs posms Pasaules RX


Tomijs Rustads. Foto: Tommy Rustad på farten

''Pēc uzvaras pusfinālā sajūtas bija tādas, it kā es laimētu loterijā,'' prieku pēc uzvarētā brauciena neslēpa Tomijs Rustads, kurš pēc diviem Eiropas RX posmiem kopvērtējumā ieņem otro vietu. ''Pirmā reize, kad braucu ar Audi, bija tikai sestdien, tāpēc beigās startēt finālā un sasniegt finišu man ir kā liels bonuss. Komanda paveica fantastisku darbu, tāpēc man ir liels gods strādāt ar tādu komandu.”

Otrais palika Fausts, kuram šīs Pasaules RX šogad bija tikai trešās sacīkstes. ''Sportisti, kuri brauc pilnu čempionātu, ir ļoti ātri, kā arī šajā čempionātā ir daudz talantīgu braucēju. Pagāja neliels laiks, kamēr apradu ar visu, taču finālā sajūtas bija ļoti labas. Esmu apmierināts būt uz pjedestālu un stāvēt blakus Heikinenam, kurš šajās brīvdienās bija mans komandas biedrs,” saka Taners Fausts.

Finālbrauciens:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png