profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša konkurents pēc smagās avārijas sacensībās atgriezīsies ar citu auto (VIDEO)

Go4speed 05.08.2015 - 14:47 Nitiša konkurents pēc smagās avārijas sacensībās atgriezīsies ar citu auto (VIDEO)
Antons Marklunds. Foto: No sportista privātā arhīva

Smagu avāriju pasaules rallijkrosa čempionāta Zviedrijas posmā piedzīvoja zviedru sportists Antons Marklunds, kurš pēc kontakta ar konkurentu lielā ātrumā ieskrēja trases norobežojumā. Pēc negadījuma sportists tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas veselības pārbaudes. Pēc pārbaudēm sportists pameta slimnīcu un varēja sākt gatavoties sacensībām.


Marklunda auto pēc avārijas vēl nav gatavs startam. Foto: No sportista privātā arhīva

Šajās brīvdienās notiks Kanādas RX posms, kurā uz starta izies arī abi EKS RX komandas braucēji Matiass Ekstroms un Antons Marklunds. Šis komandai būs pirmais starts otrpus okeānam. ''Pagājušajā gadā šim posmam sekoja pie TV ekrāniem, taču saulriets fināla laikā izskatījās vienreizējs. Pēc neilga vasaras pārtraukuma mūsu baterijas ir uzlādējušās un esam gatavi cīnīties par visaugstākajām vietām,'' saka komandas vadītājs un pilots Matiass Ekstroms.


Kanādā Antons Marklunds startēs ar šo auto. Foto: No sportista privātā arhīva

Tikmēr noskaidrojies, ka Marklunds, kurš pagājušajā gadā šajā posmā finišēja otrajā vietā, Kanādā startēs ar savu iepriekšējo VW Polo automašīnu, jo pēc smagās avārijas viņa Audi vēl nav gatavs startam.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png