profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'VW Beetle' gatavs 'SuperCar' klases debijai (FOTO)

Go4speed 14.06.2015 - 18:59 'VW Beetle' gatavs 'SuperCar' klases debijai (FOTO)
Komandas īpašnieks Pers Eklunds. Foto: gtspirit.com

Pavisam drīz pasaules rallijkrosa čempionātā Zviedrijas posmā, kas notiks 3.jūlijā, uz starta izies ļoti interesants un sacensībās ne tik bieži redzēts auto - ''VW Beetle''. Kā jau iepriekš ziņojām, tad šo SuperCar klases automašīnu uzbūvējusi zviedru ''Eklund Motorsport'' komanda. Kā atzina rallijkrosa un rallija leģenda Pers Eklunds, tad viņš ir pārliecināts, ka jaunais auto un tās pilots Daniels Holtens ir spējīgi cīnīties par augstu rezultātu.


Foto: Holten Motorsport/ERC24

''Ir patīkami strādāt ar tādu pilotu, kāds ir Holtens, kurš jau ir parādījis savu potenciālu. Mēs esam pārliecināti, ka ''VW Beetle'' ir piemērota mašīna SuperCar klasei. Mēs esam motivēti kā nekad, tāpēc darīsim visu iespējamo, lai kopā ar Holtenu turpinātu attīstīties,'' saka Pers Eklunds.


Foto: www.rallycrossrx.com

''Eklund Motorsport'' ''VW Beetle'', kas brauks ar 53. numuru, būs pirmā automašīna, kas izmantos uzlaboto dzinēju pēc jaunajiem noteikumiem. Līdz šim Holtens ir startējis gan S1600, gan arī SuperCar klasē. Pagājušajā gadā, startējot ar Olsbergs MSE komandas automašīnu, šis sportists Zviedrijas un Norvēģijas posmos iekļuva pusfinālā.


Pers Eklunds. Foto: Holten Motorsport/ERC24

''Zviedrijas RX posms, iespējams, ir pats prestižākais posms visā RX kalendārā. Tikt pie tādas iespējas, kad varu braukt ar ''Eklund Motorsport'' komandas automašīnu, kur mani māca Pers Eklunds, man ir milzīgs pagodinājums. Mūsu mērķis ir startēt Eiropas un pasaules RX posmos. Pēc izcīnītā rezultāta Zviedrijā būs skaidrs, kā mēs varēsim attīstīties nākotnē. Ļoti ceru, ka mums izdosies startēt arī Norvēģijā,'' saka 23 gadus vecais Daniels Holtens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png